"-Ey dilberi ranâ! Ey tesadüf-ü müstesna! O mahrem suratınızı görünce size lahzâ-i kalpten sarsıldım... Niyetim acizane-i taciz etmek değildir.. Bilâkis efkâr-i umumiyede ufak bir aile bacası tüttürmektir.. Sözlerim sizi temin ve tatmin edecekse şayet zevc-i izdivacınıza talibim!.."
Diğerleri de harika özellikle ilk telaşın :D Ama seçtiğim şıkta heyecanı ve daha önce hiç kızla konuşmamışlığı ifade ediyor :D Çok tatlı ya o. Başımdan da geçmişti. Bir cümle kuruyor ama hem senli konuşuyordu hem sizli bizli :D Aynı cümlede.
Anketin sonunda yazan cümleyi okumadım bile usendim 😂😂 Ben gecen gün Instagram da bir sayfaya mesaj attım bişey sormak için polis sayfasiydi dedim ki selamün aleyküm işte öyle başladım söze adamlarin çok hoşuna gitmis her gün hikayelerine koyuyorlar ,😂😂
"-Ey dilberi ranâ! Ey tesadüf-ü müstesna! O mahrem suratınızı görünce size lahzâ-i kalpten sarsıldım... Niyetim acizane-i taciz etmek değildir.. Bilâkis efkâr-i umumiyede ufak bir aile bacası tüttürmektir.. Sözlerim sizi temin ve tatmin edecekse şayet zevc-i izdivacınıza talibim!.."
Favori şıkkım oldu :D "-Ey dilberi ranâ! Ey tesadüf-ü müstesna! O mahrem suratınızı görünce size lahzâ-i kalpten sarsıldım... Niyetim acizane-i taciz etmek değildir.. Bilâkis efkâr-i umumiyede ufak bir aile bacası tüttürmektir.. Sözlerim sizi temin ve tatmin edecekse şayet zevc-i izdivacınıza talibim!.."