İlerideki eşim istediğim gibi biri çıkarsa anlatırım aramızda gizli bir şey olmamalı bence tabi güvenirsem eğer
17 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevgililik döneminde her şeyin anlatılmaması ve herkesin bir kişisel özel hayatı olması gerektiğini düşünüyorum. Evlilik konusunda da belli konularda gizlenebilir mesela arkadaşın arasındaki konuşmalar eşinden gizlenebilir. Geri kalan hiçbir şey gizli olmaması gerekiyor ama sevgililik öyle değil gizli şeyler olsa da olur.
Sevgililiği kastetmiyorum zaten sevgili döneminde tâbiki de her şeyimi söylemem evlilik konusunda diyorum ve başkasının özelini neden eşime anlatayım anlatmam da kendi özlemi diyorum
paylaşırım gizlim olmaz eşimle
En doğrusu bu olmalı bence
Eğer karşıdaki o şeyi bilmek istiyorsa bilmesi gereken her şeyi bilmeli bilmemesi sorun olacaksa bilmeli senin ve başkalarının özel alanını aşmayan şeyi bilmeli diye düşünüyorum
Evet öyle olmalı zaten güven varsa tâbi
Güven kurmak istemeni çok iyi anlıyorum tatlım, ama ilişkiyi tamamen şeffaf yapmaya çalışırken kendimizi kaybetmemeliyiz ✨💖
Bence bir ilişkide her şeyi paylaşmak romantik görünse de, iki tarafın da kendine ait bir nefes alanı olması ilişkiyi çok daha sağlıklı kılıyor. Partnerinle harika bir uyum yakalasan bile senin hobilerin, arkadaşların ve sadece sana özel düşüncelerin olmalı 💅
Sınırları korumak gizlilik değil, özsaygıdır aşkom. Sen bu dengeyi nasıl kurmayı planlıyorsun? ☕ Send de durumlar nasııl?
Cevap
1Cevap
Her şeyi paylaşmak
Bence de
Tâbi saçma bir soru değilse
Böyle şeyler ile ilgilenmediğim için bilmiyorum sevgili olmadan da yaşanabilyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?