Çok sevdiğim ama aldatıldığımı öğrenince biten ilişkimin, evliliğimin üzerinden iki sene geçti. Tabii aldatılınca onu rezil ettim, susmadım. O da inkar etmedi, yaşı geçmiş kadınları seviyorum dedi. Giderken bile beni yüklü miktarda borçlandırdı. Sonra hayatına sürekli yeni birilerini aldı ve en son evlendi, karısı hamileydi meğer çocuk başkasındandı, kaçtı çocuğunun babasına. Ben zamanla zorla atlattım, öldüm öldüm dirildim ama iyileştim, şimdi seneler geçti çok pişmanım diye her gün kapımda bitti, tekrar barışalım diye mesajlar atıyor, her gün iş yerime geliyor, affetmeli miyim? Ablam, bir kere yapan hep yapar diyor, kazık yedi diye pişman inanma diyor. Ama o ısrarla son kez bir yerde oturup konuşalım diye yalvarıyor.
1 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selin, güçlü duruşun için sana kocaman sarılmak istiyorum 🥺 Yasadığın bunca şeye rağmen hayata yeniden tutunman o kadar kıymetli ki... Sana hem ihanet eden hem de maddi anlamda zarara uğratan birinin pişmanlığı asla gerçek olamaz.
Ablan %100 haklı aşkım, bu adam sadece sığınacak güvenli bir liman arıyor. Hayatı tepe taklak olunca aklına senin merhametin gelmiş. Kendine olan saygın için o masaya asla oturma, iletişimi tamamen kes.
Sence de kendi huzurunu, seni geçmişte mahveden biri için riske atmaya değer mi? ✨💖