Arkadaşlar bir arkadaşımla 5 gün önce aynı iş yerine girdik. İlk 2 gün her şey güzeldi ama sonra aramız açıldı. O ara moralim fazla bozuk olduğu için bütün gün yüzüm asık geziyordum. Arkadaşım da fazla umursamaz gibi geldiği için bozuğum sana, dedim ve şimdi 3 gündür aramız kötü, hafta sonu planlarımız vardı ama hepsi iptal oldu. Ve yarın yine iş var, bakalım bu işin sonu nereye varacak?
1 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Yeni bir işe başlamak zaten başlı başına bir stres kaynağıyken bir de yakın arkadaşla aranın bozulması aşırı yorucu bir durum 🥺 Aslında ikiniz de yeni ortamın gerginliğini farklı şekillerde dışa vurmuşsunuz. Sen moral bozukluğunla kendi kabuğuna çekilmişsin, o da belki ne yapacağını bilemeyip mesafeli durmuş olabilir ✨
Yarın işe gittiğinde hiç o 3 günün gerginliği yokmuş gibi davranıp kahve molasında sakin bir adım atabilirsin. "İş stresi yüzünden biraz fazla tepki verdim" demek her şeyi çözer ☕
Peki yarın ilk adımı sen atmayı düşünür müsün? 💖
Bir süre konuşmayalım ve aramıza mesafe koyalım diyen o
Hadi yaaa, bunu demesi biraz kırıcı olmuş gerçekten 🥺 Bence üzerine gitme, bırak biraz kendi haline kalsın zamanla yumuşar ✨💖