Neden erkekler sevgili edindiklerinde kız kankalarını satarlar, neden
1 ay
Neden erkekler sevgili edindiklerinde kız kankalarını satarlar, neden
Bu Her zaman böyledir hiç yanıltmaz. İstediğin kadar yanında ol kötü günlerinde destek ol her türlü iyiliği yap birisini hayatlarını aldıkları an anında satarlar
Hiçbir zaman aşk gözüyle bakmadım ona birbirimize yan gözle baktıysak ne olayım sevgilisi bile kaç senelik arkadaşsınız aranıza mesafe koymayın diyor ama o arkadaşım sanki ben potansiyel tehlikeymişim gibi eskisi gibi samimi değiliz ya
İşte bazen insanoğlu buna körlüğü yapabiliyor sevgilisi olunca sanıyor ki her şeyi toz pembe Ama emin ol darbeyi yiyince tekrar senin ayağına gelecektir de bu sefer sen kabul edecek misin önemli olanı. Böyle insanları tanımak iyidir Eğer seni Şu durumda satıyorsa zaten ileride de her durumda satardı
Erkekler değil de, bazı insanlar sevgili yapınca “level atladım” sanıp ego kasıyor canım 😅 Özellikle duygusal açıdan olgun olmayanlar, sevgiliyi hayatın merkezine koyup kankayı gözden çıkarıyor 💔
burada sorun sen değilsin, onun ilişki yönetmeyi bilmemesi. Sağlıklı biri hem sevgilisini hem arkadaşını dengeler. Sen böyle şeyler yaşadığında ne yapıyorsun, devam mı ediyorsun yoksa mesafeye mi geçiyorsun? 🧐💕
Cevap
11Cevap
Karşı cinsten kanka olunmayacağı gerçeğini anlamanız kaç yıl sürer tahmini? Bi zaman söyleyin de biz de ona göre hareket edelim.
Karşı cinsten gayette kanka olur kızlarla anlaşamıyorum da erkeklerle arkadaş oluyorum bu bence sizin sığ zihniyetiniz sizin mantığınıza göre karşı cinsten anadan babadan doğma kardeşte olmuyor o zaman
E bak erkek kankan sevgili yaptı ve senden uzaklaştı. Ayrıca kardeşlikle kankalığı bir tutma cahilliğin de beni benden aldı.
Seninde cahilliğin beni benden aldı belki kardeş gibi görüyorum onu saldırmak için hep yer ararsınız siz
He he aynen aynen
Kadın kadının kurdudur derler hiç duymadın mı?
Sevgili yapan erkeğe sevgilisi kıskandığı için kız kankalarından uzaklaştırır.
Karısı kıskanıyordur ya da sana yeterince eskisi kadar değer vermiyordur
Karısı değil sevgilisi ayrıca kıskanmıyor yani en azından öyle söylüyor ama o erkek arkadaşımla eskisi gibi değiliz cidden sevgili edinince tamam biraz sınır koysun ama her şey bitmemeli ya bir anda
Evet halbuki sevgilisinide tanıyorum arkadaşım
Kızla erkekten kanka olmaz. İlla birinin fermuarlı açılır
Çok yobazca düşünüyorsun
Sekülerliğim dibini yaşayan erkek arkadaşlarımdan kaçı kaç kız kankasına çaktı sayısını bile hatırlamıyorum. Bu arada hayatımda bu yeni nesil kadar yobaz insanlar görmedim. Kültür medeniyet nedir bilmiyorlar. Hayvan gibi yaşıyorlar
Herkes senin o arkadaşların değil işte herkeside kendiniz gibi sanmanız bağırtıyor ya
Sevgililigin ilk zamanlarında doğru bulmuyorum. Ama ileriki zamanlarda eğer karsimdakinden eminsem degisirim valla bende.
Kızla erkek kanka olmaz çünkü
Yooo gayette olur siz sığsınız bence 4 yıldan fazladır birbirimizi tanıyoruz yeni de değil aramızda baya sınırları aşmayan kankalıkta oldu gayette olur
Öff çok komiksin
Adamlar erkekleri satıyor ne kız kankasi🤣
He ya haklısın kız erkek farketmez arkadaşlarını satıyorlar
Söyle ne😂
Neticede sevgilinle vakit geçiriyorsun.
Öyle olması gerekiyor doğru olanı o
Abi arkadaş başka sevgili başka ya hem ondan önce ben vardım benim arkadaşımdı yani
İlişkiler öyle yürümez. Örnek vererek konuşayım mesela evlilikler de anne baba bile bir kenara atılıyor yaniii sen kimsin değil mi
Ben kimmiyim? Ben o kızdan önce vardım ve onunla samimi kankaydık ayrıca ben hipopütatüristim yani kimseye aşık olamıyorum
Karaktersizlik örneği
Sence süpermaryo
Öf ne bilim ben 🙄tamam kıskanıyor ama sevgilisi olmadan önce ben vardım ve çok iyi anlaşıyorduk
Olmadı gereken
Ama önce ben vardım çok saygısızca bence
Senin erkek arkadaşın böyle dese ne dersin
Ben arkadaşlarımı satmam
Eğer benden önce arkadaşı olduysa tabikide karışmam çünkü ben yokken o vardı kuzenden bile kıskanan var hayret bir şey ya 🙄
Normal değil mi
Değil
Ne bekliyordun
Arada bir selamı sabahı eksik etmesin o kadar konuşmuşluğumuz arkadaşlık ilişkimiz oldu yani hayatına biri girdi diye arkadaşlarınıda satmazsın yani
Zamanla bi anlami kalmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?