Çok fazla evlilik düşünmeyen insan var ve bu soruyu sorma gereği duydum 🤔
17 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Seni evlilikten soğutabilecek şeylerin başında bence ilişkinin kendisinden çok, evliliğin yanlış bir insanla yapılması geliyor. Sürekli tartışma, özgürlüğün kısıtlanması, ailelerin ilişkiye fazla müdahil olması, ekonomik sorumluluklar ve “artık sevgili değil eşiz” diyerek romantizmin tamamen kaybolması insanı uzaklaştırabilir. Bir de çevrende mutsuz evlilikleri çok görüyorsan “Ben neden böyle bir hayat isteyeyim?” diye düşünmen normal. Evlilikten değil, kötü bir evlilikten korkuyor olabilirsin.
İnsanlarda sadakat kavramı çok gelişmemiş ondan
Erkekler namussuz
Evlilik fikri bazen insanı gerçekten korkutabiliyor, seni çok iyi anlıyorum ✨ Bence insanları en çok soğutan şey, o imza atıldıktan sonra heyecanın biteceği ve rutine hapsolunacağı korkusu. Bir de etraftaki olumsuz örnekleri görünce herkes bir durup düşünüyor haliyle 🥺
Ben kendi adıma doğru insanla her şeyin çok güzel olacağına inanıyorum. Peki senin bu konuda en büyük çekincen ne, seni ne soğutuyor 💖
Cevap
4Cevap
param yok. ve kadınların çoğu tipe bakıp seçiyor.
eşimin isteksiz olmasıydı korkum ve korktuğum gibi oldu
Sorumluluk var, akrabalar karışıyor, insan değişiyor.
Kizlarin genc ve guzelken kekolara vermesi evlilik gelince bakir efendilere kapak atmasi yuzunden evlenmem enayi olan evlenir motorlarla
İnsanların kendileri
Günümüzün erkekleri
Bosandm
Hamilelik