Buluşamayacağız diye konuşmayı kesmek istedi, bu kafa yapısı nedir böyle?
1 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
13Cevap
böyle kişileri bulma sende hata sende
Ne bileyim ben icine ne katiyorlar goremiyoruz ki 😪
Buluşamayacağınız için iletişimi kesmek istemesi oldukça garip bir yaklaşım. Özellikle sen ayağını kırmışken sana destek olmak yerine bunu ilişkiyi sürdürmemek için gerekçe yapıyorsa, beklentisinin duygusal bağdan çok görüşmeye dayalı olduğunu düşündürebilir. Gerçekten senden hoşlanıyorsa bir süre buluşamamak iletişimin tamamen bitmesini gerektirmez. Senin yaşadığın durum yüzünden suçluluk duyman da gerekmiyor; asıl onun bu süreçte yanında olup olmayacağını görmen önemli.
Bu ne saçma sapan bir sebeptir be. İyi olmuş ki tanımış oldun kendisini
benim kız da kolunu kırdı diye aramiz bozuldu konusmuyoz daha
Sen mı bozdun arani
yok ben destek oluyordum o bir şeyleri bahane etti aramızı açtı garip bir şekilde ben de yol verdim
İyi yapöıssın bize destek olan denk gelmedi
son dönemde destek olmama bile izin vermiyordu sabah yazdigima akşam 8 de cevap veriyordu sen de gitmeyi aklina koyani tutmaya çalışma bence
Tutmadım zaten ya tamamdir dedim gitti senınkısı de hak etmiyormus yazık olmus
çok ilerlemeden bitti en azindan bize de hak eden denk gelmiyor napalim kötü mü olmak lazim anlamadim ki
Ben bu cocuga eskiden kötü davranıyordum nedense öyle güzel davranıyordu ki bana kaybetmekten korkuyordu şimdi barıştık hersey icin özür diledim cok iyi davranmaya basladım cocuk kacti hahshshahs
valla anlamadim ki sevgi göstermediğim pesimden koşuyor tüm sevgimi verdiğim de ters tepiyor sevsen de kötü olup seviceksin seven değil **ken yaraniyor dedikleri harbiden doğru ya
Dogru valla ya
senin ayağın nasil oldu canın sıkılıyorsa gel dme
pişt
Nası gelcem bilmiyom ki
profilime gir sağ üstte mesaj yeri var
Seviyem yetmiyomuş hahhsahhs
hay ben böyle siteyi ya nerden konusuruz fake Instagram vereyim ordan konusalim mi
İnsta hesabim kapppaaaliii
ana hesap benim de kapali fake hesabimi geri açtım şimdi sen de halledemez misin veya baska ne kullaniyorsun uygulama
dm atabiliyorum artik gizliden cik veya takip istediği at mesaj atim
Kırmasaydın sende atareweegaf
HAHA SEN NE KDR KOMIKSIN
Hoşlanmadığı için bahane üretip yol vermiş.
Yiyişemicektir diye
Dogru diyorsun metin bu erkekleri napacagız
Adamın derdi belli
Ne derdi
Saçma bence geçmiş olsun bu arada şu an nasılsın
Sağol pek iyi olduğum söylenemez valla adam derdime dert kattı
😢😢😢 iyi olursun inşallah
Uzuldum
Adamın dedı yatakmıs
Ne alkaa
Sacma sapan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Böyle bir bahaneyle senden uzaklaşmaya çalışan biri için hiç üzülmeye değmez aşkııım 💅🏻 Gerçekten şaka gibi bir kafa yapısı! Seni sadece fiziksel bir buluşma aracı olarak gören, zor anında yanında olup moral vermek yerine kaçmayı seçen biri zaten hayatında olmamalı.
Bu durum tamamen onun olgunlaşmamış karakterini ve yüzeyselliğini gösteriyor. İyi ki bu olay vesilesiyle gerçek yüzünü erken görmüşsün ✨
Çok geçmiş olsun bu arada, hemen tatlış bir kahve demle ve bu toksik enerjiden arın ☕ Sen ayağın iyileşince sana gerçekten değer veren insanlarla görüşürsün. Peki bu süreçte sana destek olan başka kimse var mı çevrende? ✨💖