Ayrılmayan ama iletişim kurmayan erkek ne hissediyor, benden ne istiyor?

Şimdi öncelikle kendisi benim yakın erkek arkadaşımdı, 8 ay peşimden koştu, reddedilme korkusundan asla açılmadı, sonra benim de iteklememle açıldı ve sevgili olduk. 2 ay çok mutluyduk, yaz tatili için memleketime dönmem gerekti. Kendisi uzak mesafe insanı değil ve geleneksel kafada bir adam; erkek parasızsa yetersizdir, kız da öyle hisseder düşüncesinde biri. Dönüşümden sonraki ilk ay çok normaldi. 2. ayın sonuna doğru sıkıntılar çıkmaya başladı, konuştuk, zamana bırakalım dedik ve o kendini toparlamaya başladı. Tam düzeldik derken işinde sıkıntılar çıktı, uzun zamandır maaş alamadığını söyledi, sen de geleceksin napıcam falan dedi. Sonra benle konuşmayı bıraktı, eğer isterse ayrılmak istediğini söylemesini söyledim ama o sorunun benle alakalı olmadığını, kendini görmek dahi istemediğini, çok bunaldığını söyledi. Ben de yalnız kalmak istiyorsa saygı duyacağımı söyleyip çekildim. 6 gün falan hiç konuşmadık, bu kez de parasız erkek hiçtir tarzı şeyler beğenmeye, paylaşmaya başladı. Sonrasında bir gece şu yazıyı paylaştığını gördüm: “İyi gelen bir sen vardın, seni de rahatsız ediyormuşum gibi hissettirdin.” Bunu gördükten sonra ona yazdım ama videodan bahsetmedim, o da dertlerini anlattı, sonra yanında olduğumu falan söyledim, teşekkür etti ama sonra yine uzaklaştı benden. Sonra ben günaydın yazmıştım, dönmedi, akşam görüldü attı bana. Dün bir arkadaşı bana istek atmış, ona gösterdim, baya sinirli olup bunu falan açıkladı, o arkadaşı engelletti. Benim halimi hatrımı sordu, ben ona sordum, boş ver beni dedi, olmaz öyle dedim, aman dedi, ben de iyi geceler deyip kapattım ve şu an yine iletişimsiziz. Ben onu anlamıyorum, gerçekten ne istiyor benden? Bu arada da dönüşüm yaklaştı, 10 gün falan kaldı. Benle buluşmak ister mi? Beni hiçbir yerden çıkarmıyor ama iletişim de kurmuyor, zor durumdayım.

Ayrılmayan ama iletişim kurmayan erkek ne hissediyor, benden ne istiyor?