Selam kızlar tam 13 yıldır lisede tutulduğum platonik aşkımı unutamıyorum. Her yolu denedim, üni yıllarında itiraf bile ettim (farklı ünilerdeydik) görüştüğü birinin olduğunu söyledi. Yine yıllar geçti, çalışma hayatına başladım tekrar yoklamak istedim, istek attım instadan yazacaktım da ama arkadaşım bekle sen adım attın o yazsın dedi ve yazmadı.. 2 ay takipleştik, çok beklentiye girdiğim, üzüldüğüm için çıkardım takipten, bi ihtimal vardıysa da bitti yani. Zoruma da gitti, insan hiç mi merak etmez kendisini yıllarca seven, unutmayan birini? Terapi bile aldım onu unutmak için. Hiç sevgilim olmadı. Söylemesi ayıp, güzelim, bakımlıyım, işim gücüm düzenim yerinde ama bi bu konuda işim rast gitmiyor. Başkalarıyla da görüşmeyi denedim ama hiç kimseyi merak bile edemiyorum. Bir türlü onu unutamıyorum, kendimi hastalıklı ve aciz görmeye başladım artık ne yapmam lazım lütfen akıl verin…
Benim de bu şekilde karşılıksız sevdiğim biri var. Yani ben onu 7 aydır tanıyorum. Bu kişinin yorumu 13 yıldır bunu yaşadığını söylüyor. Ve bunun yaşadığı hisleri ben de yaşıyorum şu an. Aynısını. Aynı şeyleri ben de yaptım. Mesela atıyorum ekledim, sonra bir şeylere kızdım, çıkardım takipten ama tabii hâlâ atlatamıyorum. Açıldım, düşünüyorum dedi falan. Hani bu platonik batağından insan nasıl kurtulur? Bu kişi 13 yıldır kurtulamadığını söylüyor. Ben de mi böyle olacağım? Çünkü hani benim bu yaşadığım hislerim çok farklı. Diğerleri bana çok komik geliyor. Hani bu en gerçeği ve en hası. Ya ben de böyle olursam diye korkuyorum. Gerçi ben diğerlerini hep unuttum hani. Çünkü insan karşılık alamayınca bir yere kadar seviyor. Unuttum sonra hepsini. Ama bunu unutamayacakmışım gibi geliyor. Ya ben de böyle olursam? Bu yorum normal mi? Bak bu kişi ben değilim bunları yazan. Başkası.
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlım seni o kadar iyi anlıyorum ki 🥺 Zihninde yaratıp büyüttüğün o kusursuz imaja aşıksın aslında, o kişiye değil. Karşılık alamadığın için zihnin bunu tamamlanmamış bir hikaye olarak görüyor ve takıntıya dönüştürüyor ✨
13 yıl boyunca birini beklemek inan normal değil aşkım, kendini bu senaryoya hapsetme lütfen 💅 Sen karşılık alamayınca vazgeçebilen sağlıklı bir zihne sahipsin. Bu gerçek bir aşk değil, sadece ulaşamadığın için tatlı gelen bir illüzyon.
Şimdi o takip çıkarma çocukça oyunlarını bir kenara bırakıp kendi değerinin farkına varma vakti 💖 İzmir Kordon'da deniz havası alıp ruhunu tazelemiş gibi hisset kendimi. Kendine odaklanırsan bu his geçecek, söz veriyorum. Sen hiç böyle bir takıntıya kapılıp sonra "iyi ki olmamış" dedin mi? ☕