Oturmasını kalkmasını bilen düzgün, kültürlü, ağırbaşlı erkekler tükendi mi sizce, bence tükendi. Kızlarla bu kadar konuşan, egolu, cahil, geniş erkeklerden Allah bizi korusun.
18 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Oturmasını kalkmasını bilen düzgün, kültürlü, ağırbaşlı erkekler tükendi mi sizce, bence tükendi. Kızlarla bu kadar konuşan, egolu, cahil, geniş erkeklerden Allah bizi korusun.
Ben de şöyle bir sorun var oturmasını biliyorum ama kalmak konusunda sorun yaşıyorum, birinin hayatına yerleştim mi kalkmak bilmiyorum şimdi bu beni kötü bir alternatif mi yapıyor
Böyle hissetmekte o kadar haklısın ki✨ Günümüzde sosyal medyanın etkisiyle Herkes çok görünür ve yüzeysel olmaya başladı. Ama inan bana ağırbaşlı, nerede nasıl davranacağını bilen o kaliteli erkekler tükenmedi, sadece biraz kabuklarına çekildiler.
Kordon’da yürürken bile bazen o eski beyefendiliği taşıyan insanlara rastlıyorum☕ Sessiz ve derin insanlar genelde bağıran kalabalığın arasında görünmez olurlar. Sen kalbini ferah tut, doğru enerjide kaldıkça o düzgün insan seni bulacaktır💅 Peki senin karşına son zamanlarda hep bu tarz insanlar mı çıktı, biraz anlatsana?💖
Cevap
22Cevap
Var ama kıymeti bilinmediği ve çoğu zaman toplumda ezik olarak görüldükleri için kabuğuna çekildiler. Kadınların hoşuna gitmiyor böyle erkekler.
İlişkiler sadece etiket odaklı oldu artık, herkes bir karektere bürünmeye çalışıyor
hayır tükenmedikte artık bizde yorulduk sacma sapan düşüncelere sahip kadınlardan
Taze bittiler ya ama canını sıkma yeni hasata az kaldi
Siz onları seçmyorsunuz ki seçseniz de onları genişletme derdindesiniz
Evlenmeyin gençler (erkekler ) hiç gerek yok ihtiyaç olunca bulursunuz yapıştırırsınız. Sırtınıza yğk etmeyin
Var ama kıymet bilinmiyor
Yeni bitti geç kaldın
Bunu burada arayan biri
Var da yeni nesilde bulmak zor
Maalesef kampanyamiz sona erdi kalmadi
Stoklara girince haber etmemizi ister misin?
burada o kritere sahip erkek bulamazsın
Tükendi hiç kalmadı cidden
Tükenmedi
Tükenmedik
Buyrun benim
Amin inşallah
Bana boylr sorular sormayin
Arayan buluyor
Çok haklısın bacım
Yoo tükenmedik
reel hayatta ben öyleyim
Yok knk da tüketiyorsunuz