4 ayBu senin uçkursuzluğun ve doyumsuzluğundan kaynaklı bir şey bence, sosyal medya zehirlemiş beynini. Eskiden boy skalası 1.80 ken bu daha sonra 1.85 e şimdi 1.90'a çıktı, eskiden sırf iyi vücutlu adam istenirken şimdi omzu, kolu kafam kadar s.*ki kolum kadar olsun deniyor.. eskiden arabası olsun evi olsun denirken şimdi Audi diye sipariş verilip şehrin en güzel yerinden en iyi manzaralı ev isteniyor. He dahası sana ve senin gibilere günde 100 yetersiz, beta abaza erkeğin yazmasından ve senin şımarmandan kaynaklı, sorarım şimdi sana.. size nasıl muamele etsin bu erkek milleti? O yüzden çakıp geçiyoruz çünkü hayaller ve istekler uç noktada 😄
24 Yorumla- 4 ay
Neyseki bunları üzerime alınmıyorum çok şükür onu yapipta gectigin kızlardan olmadım hic
- 4 ay
@osmndlk97 eşit oluyoruz işte kardo, kraliçelere gerçekleri söylemek lazım
- 4 ay
ospunun tenine çakıp geçmek zevk veriyor mu cidden? Kendini kötü hissetmiyor musun?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)4 ayBence siz isteklerinizi bi göz önünden geçirin. Artık sosyal medyanın etkisiyle beklentileriniz öyle bir değişti ki. Ailenizin kendinizin yapamadığı şeyleri talep ediyorsunuz. Yetmiyor birçoğunuz kilolu iken kaslı istiyor. O da yetmiyor kendi hemcinslerinizi bakire diye ezik kategorisine koyup akım başlattınız, namuslu içine başka erkeğin sıvılarını evlenmeden önce almamış kadın bırakmadınız piyasada.
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayŞansını denemeye devam et mutlaka sahte olmayan birileri çıkar
13 Yorumla
Cevap sahibi4 aySen neden seni görmeden bilmeden tanımadan sallayanları bu kadar çok kafana takıyorsun ki? Umursama
- 4 ay
Teşekkür ederim
Cevap sahibi4 ay❤️
4 ayDaha çok karakterli erkekler tükendi😂
20 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Yakışıklı erkek yok değil de, filtreyle kas yapan, açıyla boy uzatan çok 😂 Foto yakışıklısı başka, gerçek hayatta enerjisi yakışıklı olan bambaşka. Karizma, duruş, konuşma, bakış… hepsi toplam paket aslında 😉 Bence sen de haklısın, online dünya ciddi yanılgı. Reelden devam fikrine sonuna kadar katılıyorum ✨ Peki, bir erkekte seni en çok etkileyen şey ne: yüz mü, boy mu, tarz mı, enerji mi? 💬💘
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
107Cevap
Senin fiziğin nasıl peki? Gerçek kaslı Lara lsyık görüyor musun kendini?
13 Yorumla- 4 ay
Evet layık görüyorum çok şükür güzel olduğumu düşünüyorum
- 4 ay
Hangi TC kızına sorsan hepsi kendini dünya güzeli görüyor zaten 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 20,3b cevap paylaştı.
u 4 ayYakışıklı erkekler evli veya sahipli
40 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 260,7b cevap paylaştı.
u 4 aygüzel kadınlar tükendiyse normaldir
40 Yorumla
4 ayBiz paketi çok güzel kızdan korkuyoruz... Bu zilli paketi altın kaplama arıyor 😂 Hayatının en büyük dolandırıcılığına maruz kalıcak haberi yok 😄 O kadar ileri seviye adam sana der ki bir villa kiralayın... Senle beraber 150 kız daha var... Sen yetmezsin 150 tanesiyle beraber kalırsak olur. İşine gelmiyorsa git senin yerine gelicek 999 tane daha seçenek var diyicek. Ne sanıyosalar kendini bu kadınlar 🤏
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
4 ayMakyajla kuaförle tırnak için bile protezle vücut hatlarını belli edicek üretilmiş kıyafetlerle bile hala çirkin olabiliyosunuz hepsini unutup erkekler diyosunuz
11 Yorumla- 4 ay
Hafif makyaj dışında hiç birine ihtiyacım yok desem şükür yani
4 aybence tukenen bir sey yok ama sosyal medya algiyi bozdu herkes filtre aci poz fotoda baska gercekte baska cikiyor beklenti yukselince hayal kirikligi oluyor reelde gorup hissetmek daha saglikli o konuda haklisin fotoya bakip karar vermek cogu zaman fiyasko
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 aykadınlar 100 erkekten sadece 1 tanesini falan ancak beğeniyor Diğerlerini sadece neyse en azından şu özleliği iyi diyerek kabuıl edidyolrar. Bu problem yakışıklı erkeklerin tükenmesinden değil kaıdnların kimseyi yakışıklı bulmamasından kaynaklanıyor. Sizin şekilciliğiniz yani
17 Yorumla- 4 ay
Şekilcilik değil bu, herkes herkesi beğenecek değil tercih
Cevap sahibi4 ay@Hayatgercek şekilcilik ne söyler misin o zaman
- 4 ay
Şekilcilik sadece dış görünüşe odaklanan kişi yani sizler erkek beyni böyle çalışır ve bu yüzden de vardır ya hani burada ünlüdür nefes alsın yeter tabiri de bundan doğar.. Ama yüz erkekten sadece birini beğenmek aynı şey değil hemde zaten yüzünü sende kimse de beğenemez, bu aşk olmaz şıpsevdilik olur😉
Cevap sahibi4 ay@Hayatgercek eee 100 erkekten 1 ini anca beğeniyor derken ben tipten bahsediyorum zaten? şekilcilik erkeklerin işi olsa bile zaten 100 kadından 50 tanesini az çok beğenir erkekler bilemedin 30 40 diyeyim kişiden kişiye değişse de ortalama böyle bir şeydir yaşıtlardan bahsediyorum. Kadınlarda bu oran çoook daha düşük işte 3 5
- 4 ay
İşte bu oranlar da sizin şıpsevdi olduğunuzu kanıtlıyor 🤣 zaten olması gereken bir tane beğemek
- 4 ay
1 tane beğenmek yeterli 🤣 50 tane 30 40 tane değil. Bu da sizin sadakatsiz olduğunuzu da kanıtlar, daldan dala olduğunuzu da ve demekki beğenilecek olmadığınızı da😅
Cevap sahibi4 ay@Hayatgercek biraz zekaya davet ediyorum. 8 milyar kişiden 1 kişi beni beğendiğinde ben o kişiyi bulamıcam. Herkes beğeniyor olsa 1 kişiyi bulabilirim. Konunun sadakatle hiçbir ilgisi yok bunu anlamak zor olmamalıydı. Benim yazdıklarımdan şıpsevdi olduğumu veya erkeklerin öyle olduğunu da çıkaramazsın. Şıpsevdilerin tamamı kadın bu arada.
Kız sen şişman değil misin yakışıklı kaslı erkek seni napsın allahım sizin özgüvenden istiyorum benim gibi olsan herhalde brad pitt aramaya çıkacaksın 😂😂
45 Yorumla- 4 ay
Kuzu kilomu göstermiyorum ayrıca çok güzelim çok şükür 😄
- 4 ay
Loldeki gragas olmuş hala göstermiyorum diyor 😂
- 4 ay
@Futbolcubay Sen tam bir ezik, betasın. Kızlara yalakalık yapmaya devam et. 250 gram için hem cinslerini sat. Feminist olduğun çok belli. Erkek haklıkyen bile kadını savunuyorsan betalığın ve yokluğun nirvanasındasındır. Evde mastürbasyon yapmaya devam ezik :D
- 4 ay
@Alpha_Rules alpha rules😂😂😂.
Zeka gerçekten önemli ya. git şu yazdığını bir daha oku yeminlen. Fight club editleri izlemeyi de azalt.
4 ayönemli şey karakter vallahi karakterini güzel olsun parasıdır tipidir fazla önemli değil benim için ama böyle olduğum için hep bu hayatta aldatıldım şans verdiğim erkeklerin çoğu onlarda bu özelliklere bakmadıgım ve ne olursa olsun onları sevdiğimden beni cepte görüp aldattılar benim gibi mal olmayın kızlar size tavsiye apğkgmpğaw
21 Yorumla- 4 ay
+ para ve tipe bakan onların eğlenmelik gördüğü kızlarla aldatıldım ne yapsak dibi görüyoruz sevsekte görüyoruz sevmesekte galiba benimde çıkara bakmaya başlamam gerekcek awpmgğaw
Valla haklısın ben üniversiteye gidiyorum kızların hepsi bakımlı bebek gibi çirkin kız sayısı çok az ama bide erkeklerine bakıyorum koskoca okulda yakışıklı bi elin on parmağını geçmez yakışıklı erkek sayısı gerçekten az bide boy konusunda da sıkıntıları var bilmiyorum genetik etkenlerdir dicem ama kızların genetiği niye öyle değil o zaman
12 Yorumla- 4 ay
Ben niye sokakta tam tersini görüyorum?
Eli oklava gibi olanı ne yapcanki? Kadınlarda kendine Shop yapmaktan guzel gösteriyor kendini buluşunca çirkin cikiyo
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayBu işin yakışıklılık ile, bedava ilgi yağdırmak ile, ne dersen ne yaparsan tamam deyip omurgasız davranmak ile, sürekli eğlendirmek ve iyi goy goymak veya rol yapan kolpacı bir karakter ile ASLA ama ASLA içsel huzuru yakalamazsın. Flört, sevgili vs. olur ama.
Ama aynı eve girince bunların kadının asıl içsel içgüdülerine zerre etki etmediğini yaşarayarak öğreneceksiniz bir çokları gibi...
Maalesef sonrası depresyon, agresyon ve dışarıya mutlu rolü kesme üçgeni ile devam eden bir yaşam...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. @psychoparadıse
@Barış_LonelyForever
@tenedos
Sitenin en yakışıklı uşakları 😅212 Yorumla- 4 ay
Estağfrullah canm ne yakısıklılar var ben sıralamada yogum.
- 4 ay
@tenedos ve @psychoparadıse varken benim esamem okunmaz
- 4 ay
@Barış_LonelyForever sendeki yaş ve gözler bunlarda yok 😅
- 4 ay
Sapık gof :D
- 4 ay
utandırdınız arkadaşlar beni :D
- 4 ay
Köksal babaa :D:D
Aşk İlişkileri konusunda 933 cevap paylaştı. Bu biraz kadınların suçu keko erkek algısını o kadar seçtiniz ki bu zamanla iyi bir adamın potansiyelini kullanmamasına yol açtı
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayVar ama göremiyorlar bazıları, bazıları da maddiyat uğruna veriyorlar da veriyorlar krediyi yani çek çekmezsen kredi evlenmem vs. saçmalıkları ile evlenemiyoruz olmuyor işte diye söylemeye başlıyorlar, sıkarsan kaçar bitti.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
4 ayHayır aksine arttı artık erkekler işe güce değil bilgiyi görgüye değil kari gibi kaşına gözüne kılık kıyafetine özen gösterir olmuş
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 521 cevap paylaştı.
4 ayGörüştün mü yani reelde 😂 ben yaşla ilgili olduğunu düşünüyorum. Gençler genel olarak yakışıklı
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 aySen o yakiliskikin begenecegi guzel bir profil misin? Tek tarafli bakma olaya.. guzel karakteri duzgun.. guler yuzlu.. sicak kanki kizlarda bence tükendi. Ayrica iliskide fiziksel yeterliligi ön planda tutarsan zaten mutlu olamazsin.
12 Yorumla- 4 ay
İşte o tarife uyan benim. Yok değil ama erkekler harbi yok. Kadınlar çoğu abartsa da doğallık yok olsa da kendine bakıyor erkek ise yok denecek kadar az
Cevap sahibi4 ayAslinda bence erkeğe kadin da cok, kadina erkek te çok. Kadin erkek nufusu esit ulkemizde..30 bin mi ne erkekler fazla galiba.. onada esitiz diyelim. Fakat.. insanlarin kriterleri cok yüksek.. eskiso gibi degil... hele kadinlarin.. Allah mafaza.. maasi şu aralikta olsun.. şu meslek grubu olsun. Daha bir suru sayarim. Gönül iliskisi mi ariyor.. Eve lahmacun mu söyluyor belli degil. Sözüm meclisten disari bu arada.. sana atfen yazmadim. Belki sen farklisin.. benim tespitimin disindasin.. ama benim genel gözlemim bu yönde.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
4 ayüst üste bayağı hayal kırıklıkları yaşamışın anlaşılan
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ya awına koyim sizin gtünüzü bu kadar kaldırıpta insanların seçemediği dış görünüşleri hakkında yorum yapma cesareti veriyorsa onun ben taaa pis ucubeler
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
4 ayYakışıklıyı napacaksın duyguları ve beyni olanı seç
21 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 515 cevap paylaştı. Bence tükenmediler ama beklentiler ve algılar çok değişti. Fotoğraflar gerçekten yanıltıcı olabiliyor, reelde enerji ve duruş daha belirleyici geliyor bana. O yüzden ben de artık görüntüden çok yanındayken hissettirdiklerine bakıyorum.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 562 cevap paylaştı.
4 aySenin gözlerin efekt hastalığına yakalanmış. Simüle edilmiş tiplerin hayranısın, gerçekler sana çirkin geliyor. Tam olarak kapitalist modernitenin etkisinde gerçekten kopuk bir anlayış enjektesine maruz kalmışsın.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. İnsanları boylarından v. s. sallarken seni kilondan vurduklarında savunma mekanizmanı çalıştırman :) Yakışıklı erkekler tükenmedi etrafında göremiyorsan onlar sana bakmıyor demektir olay bundan ibaret.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 533 cevap paylaştı. Resimler evet çok aldatıcı ancak bu durum kadın profillerinde daha çok rastlanan bir durumdur. Bir de 1.50 boy ile 1.85 lik adam beklemeyin. Benim boyum Türkiye standartlarına göre uzundur 1.85 sarışın ela gözlüyüm mesela :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. bence de kalmadı hadi ben yaşlandım 20-22 yaşında olupta at hırsızı kılıklılar ne peki
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 312 cevap paylaştı.
4 aysen güzel misin ki yakışıklı erkek sana baksın
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Çevremde çok var. Ve sayıları günden güne artıyor gibi geliyor. Yeni nesil bombe
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
4 ayFiltreye karşıyız bro birgün Honda gibi piyasamiz sonradan rağbet görecek 💪
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 558 cevap paylaştı.
4 ayUzun boylu olanlar da tükendi nerdeyse tüm ülkedeki erkekler 170 ve altı
11 Yorumla- 4 ay
Benim boyum 185 vucudum iri yolda gecerken kızlar bakıyor ama konuşmuyorlar bence o sadece görsel zevkinizi etkiliyor çünkü sosyal medyada ve gerçek hayatta baktığımda en güzel kızlar çoğu zaman kendilerinden kısa çelimsiz tiplerle sizin sevdiğiniz tip ağır başlı gücü kuvveti yerinde tıp olarak iyi kişilerde değil dili yalan söyleyebilen ve çelimsiz serseri kıyafetleri giyip beline bıcak takıp kadınların önünde kadınlara meydan okuyan tiplerde
Reelden devam yakışıklıların sanalda pek takıldığı yok zaten
10 Yorumla
4 ayYakışıklı olması önemli değil doğru düzgün biri olması önemli
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayTürkiye de yakışıklı erkek çok az var Yaş geçtikçe onlarında saçı başı dökülüyor
40 Yorumla
4 ay
G*tü Göbeği salmış kendini hâla 3-5 tane abazanın sırf becermek adı altında yazdığı kezbanlar bile kendini güzel olarak görmesi beni benden alıyor30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 405 cevap paylaştı.
4 ayReelden cikiyorda ne işe yarıyor.. 184 boyunda adamı goshlamak durumunda kaldım.. öyle de yakışıklıydı😅
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
4 ayHiç erinmedim yorumları okudum okumaz olsaydım,
gerçekten insan olduğumu şu an daha iyi anladım
Allah eşin de dostun da hayırlısını versin00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 575 cevap paylaştı. Fotoğraflar hep efek oldugu icin gerçekte oyle görmüyorsun kadınlarda oyle bide yakisikliktan cok huyu suyuna bakarsanız sonradan sorun yaşamazsınız
00 Yorumla
4 ayBence önemli olan tip değil ben kilolu erkekleri seviyorum kaslı sevemem yaaa itici geliyor tip değil bakamam da ahahhaha
319 Yorumla- 4 ay
Kilolu derken 90 kilo yuvarlak koca göbek bir adama da evet deyip tip önemli değil diyebilecek misin bir daha düşün🤣
- 4 ay
@Hayatgercek ben seviyorum şişman olsun göbüşlü tipide bakamma
- 4 ay
Valla duy da inanma 🤣. Sende kilolu isen uygun olur ama
- 4 ay
@Hayatgercek ben kilolu degilim
- 4 ay
- 4 ay
- 4 ay
- 4 ay
Kız bu Tolga kilolu göbekli ise kaçırma🤣 bak o kadar laftan sonra yazık gelmiş hayrına
- 4 ay
@Hayatgercek seni hiç alakadar etmez
- 4 ay
@Hayatgercek göbekli ve kilolu değilim asıl bu hikayede yazık olan sen ve önyargıların :)
- 4 ay
@Hayatgercek yazmadı bu arada bana ama sen ilgimi çekmeye çalışıyorsun ama boşa sana da ben yazmam :)
- 4 ay
- 4 ay
4 ayBir insanın görünüşü kendi elinde mi sence? Ben ortalama üstü yüzlü birisiyimdir ancak bir kızla ilişkiye başlayacaksam yüzünden çok insanlığına bakarım
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayYakışıklı erkeği boş ver de sadık dürüst vb adam akıllı erkekler tükendi mi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 aySosyal medyadan olacak şey değil. Sokağa insen daha çok denk gelir.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayvar yaa bi çarsiya gidip gelsem en az bi kere aşık olurum dljrb
10 Yorumla
4 aySen kimsinde yakisikli erkek istiyorsun Allah aşkına
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 543 cevap paylaştı.
4 aySanki pırlanta kendisi sorduğu soruya bak ya yakışıklı seni napsın ablâaaaaa
10 Yorumla Siyah fotoğrafı olup bu kadar özgüvenli konuşan ilk kadın
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayyüzüne 1 kilo makyaj süren erkeklere "kadını obje olarak görüyorsunuz kahrolsun güzellik algınız" diye zırlayan sivilceli gözlüklü kezbanlar erkeklerin dış görünüşünü aşağılıyor yesinler sizin özgüveninizi ya sen kimsin de erkekler sana baksın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
4 ayAynı yaa shopsuz kadın profili yok denecek kadar az 🤣
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 12,7b cevap paylaştı. Ben resimlerdeki gibi değilim merak etme 😄 Ama sen de Angeline Jolie değilsin öyle değil mi?
09 Yorumla- 4 ay
Sen beni şu yıkık hâldeki resimden gördüğün için sana da hak veriyorum 😄 O resimden birkaç gün sonra tıraş oldum sakalımı da kısalttım bebek gibi yüzüm ve efsane yüz hatlarım var ama yine de Brad Pitt olma iddiam yok sadece bana bunu diyenlere evet kardeşim Brad Pitt'im diyorum çünkü ben de kendimi ve bana gelen ilgiyi objektif olarak analiz ediyorum kendime güvenim tam çok şükür
- 4 ay
Estağfurullah; arkadaş beni tanıdığı için soru detaylarını görünce öyle bir haksızlığa uğramış gibi hissederek soruya cevabımı yazmıştım, zira kendisi bana takip isteği yollayıp, yazıp sonra da silmişti... Kendim de dahil, kimse kendini bu kadar eşsiz, benzersiz sanmamalı bence 😄
- 4 ay
Evet bende bu kadar özgüvenli şekilde soru sorunca manken gibi güzellikte birisidir diye düşündüm ondan destekledim çünkü güzelse yakışıklı istemek hakkıdır diye düşündüm ama kendisi fiziksel olarak çok iyi bir konumda değilken erkekleri bu kadar kötülemesi doğru değil haklısın
4 ayKanka 90 kilo obezsin ne yakisikli ariyorsun sen dnsmdm
43 Yorumla- 4 ay
Aşkım valla 90 kiloyum ama çoğu kıza taş çıkarırım fiziğim çok güzel hiç de belli olmuyor fit iyiyim çok şükür valla 😂
- 4 ay
Nereden biliyorsunuz ya bazıları yazmış bunu🤣 gördünüz mü kızı
Gizli Üye(36-45)4 ayYaş 37 iyi bir iş iyi bir gelir var ama iyi bir eş yok dul değilim bekarım ev araba var istanbuldayım.
01 Yorumla- 4 ay
İlan olunur diyor beyefendi 🤣 hazır soruyu bulmuşken fırsattan istifade. Ama soru tip üzerinde yeterlilik değildi
- Aşk İlişkileri konusunda 29,1b cevap paylaştı.
4 ayfotograflarda boyayla efekle güzel görünmeye calısıp reelde 150 yüzünde boya ile güzel görünmeye calısan kızların hayallerine bak :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 ayKadinlar kadar estetik yapmiyorlar ondan yakisikli erkek az var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayDogru söylüyosyn uzun boylu kaslı yakısıklu biri denk gelmedi daha
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 ayYoktu ki tükensin. Ülke genetiği ortada. Çık sokağa cevabı görürsün
02 Yorumla
Cevap sahibi4 ay@Mehmtttç ülke genetiği demiştim oysa🤣cinsiyetsiz ama soruda erkek cinsi
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Aynen kanka aynen 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 ayHee, bitti, tam sana geliyodular, meteor düştü, tüh, nedacook inci?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bütün yakışıklıları ben kaptım kızlar
20 Yorumla
4 ayKarakteri güzel olmalı
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 742 cevap paylaştı. Allah dağına göre kar yağdırır diye bir laf var.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayben oleyim :) ama güzel kız değilsen gram senle uğraşmam
20 Yorumla- Devamını Gör (99)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler