AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
110Cevap
Kizlar içinde öyle demek lazım şimdi söyleyeceklerim eski sözde olsa yer sene uyumlu; teşekkürler avon ve nikon sayenizde tüm kizlar Paris Hilton
Bunu diyen koz eğer kısa boylu göbekli sabahtan akşama kadar evde oturan hiç kimseyi beğenmeyen bir tip değil ise hiç bir şey bilmiyorum. Önce sadık seven dürüst derler sonra da yakışıklı erkek yok mı diye piyasa ya dalarlar sonrası malum. :)
Mağarasında bekliyorlar
Fizik zamanla geçer gider
Sen çok iyisin ondandır
Gerçekte yakala kızım 😂
Neslimiz tükeniyor..
Sana kalmadı 😀
Maalesef tükenmiş
Hayır buradayız.
Demekki beni arıyorsunuz artık
Yarısı gay, diğer yarısı kapılmış 😂
Tüketildiler!!!
Yooo gayet yaşıyorlar :D
hayır hala saklanıyoruz
profil koymaya bile çekinen özgüvensiz birinin yakışıklı erkeğin işi olmaz
Tükenmedi. Benim sevgilim var
Türkiye’de yakışıklı erkek çok az var.
Resimler yanıltabiliyor
erkeklerin direk nesli tükense keske shwkslwl
Bunu nasıl isteyebiliyorsunuz
baya istiyoruz
Neden istiyorsunuz işte? Sebep ne?
gereksiz varliklar kafalari seylerinde sürekli
Bence kafamız şeyimizde değil. Sonuçta erkeğim ve erkek arkadaş gruplarının içerisindeyim. Gereksiz olduğumuzu da düşünmüyorum. Böyle düşünüyor olmanız üzücü.
Bakınız erkeklerden defalarca darbe yiyip sonra donup efendi erkeklere bi kere bile bakmayan ve sans vermeye tenezzül bile etmeyen ustune bide bizim neslin bitmesini ister gibi konusan mizandrist bi profil sorsan tek istedigi sevilmek ama gerçekten seven karsisina çıktıgında onu sıkıcı bulup elinin tersiyle iter tabi alışılmış kaosundan vazgeçemiyo zarar gordugu ve cinsel tatmin arayan birisinden (ki kadın da erkek de cinsel iliski haklara sahip) o heyecani kolayca alırsınız sonra da yine ayni dongiye girdigi zmn da butun erkekleri suclamak istersiniz cunku niye hepimiz aynıyız gereksiz varlıgız oldu canım siz nesiniz insan kusurlarından muaf nurdan yaratılmıs kusursuzluk abidesi melek falan misiniz
Bu yorumun genelleme ve varsayımlar üzerine kurulu. Yaşanan kötü deneyimlerin insanları temkinli ya da mesafeli yapması anlaşılır bir durum; bunu “kaosu seviyor”, “bilerek yanlış insanları seçiyor” gibi niyet atamalarına indirgemek gerçeği yansıtmıyor. Kimsenin, sırf beklentiye uymuyor diye birini beğenmek ya da şans vermek zorunluluğu yok. Ayrıca benim dediğimi yanlış buluyorsun ama kadınları sende tek bir profil içerisine sokuyorsun.
Neymiş yanlış bulduğum merak ediyorum cunku sende genelleme yapıp erkekler gereksiz varlıklar oldugumuzu soyluyosun :) ee sen genelleme yapmıyosun da napıyosun tedbir almak diyosun beklenti diyosun ama beklentilerinizi karsilanmadıgı an zaten kapıyı kapatıyosunuz beklentiniz karsilansa bile bu sefer sıkıcı diyip vazgeçiyosunuz sonra donup duzgun erkek yok sadik erkek kalmadi diyosunuz ve donup baktigimizda yine gidip ayni tip erkekleri secmeye devam ediyosunuz buna ragmen duzgun erkege sira gelince sans vermek zorunda değilim diyerek isin içinden çıkıyosunuz cunku niye uyum yok beklenti yok begeni yok falan iyide o zmn kimse kusura falan bakmasin kendi tercihlerinizin sonucunu tum erkeklere fatura etme hakkinizda olmuyo yani hem secme ozgurlugu var diyosunuz hemde o ozgurlugu kullanıp yapılan tercihlerden dogan sonucu genelleyerek masum olanlara yüklüyosunuz enteresan degilmi bu
@inadinayasiyorumm Bu genellemeyi yaparken çok düşündün mü acaba? Başından ne geçti bilmiyorum da, tanımadığın erkekler için kafaları bel altında demen hiç hoş değil. Ayrıca şunu da hatırlatayım, tek bir kalıba sokamazsın. İffetli, aklı sürekli aşağı çalışmayan, işinde gücünde erkekler var.
Bunu söylemek de doğru değil ya iki cinste birbirine muhtaç
Gerçek bir erkek demez ben yakışıklıyım zaten bu bir temel kuraldır.
Bence nesilleri hala tükenmedi.
Ay g*tüm ALŞDŞAFDADA
Ben yakışıklıyım bence ya
Hep bu yapay zeka ve filtreler
Neslimiz devam ediyor 😂
Hayır tükenmedik, sayımız az 😀
Görelim çok ortaya o zaman 🤣hodri meydan
İçimiz güzel be kurban olun :D
Doğal foto koyan kalmadı haklısın
Beyni ve espri anlayışı iyi değilse naapcan
bu yazdıkların daha çok kadınlarda geçerli tabi
Evet hepsi sivilcelendi