İki gün önce bir kadınla sevgili oldum bugün ise ayrılalım diyor, gerekçe ise sana bağlandıktan sonra sen benden ayrılırsın diyor
18 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevgili hikayesine kanan var mı gerçekten kendinize yazık etmeyin masallarda yaşamıyoruz senden üstün özelliğe sahip birisi karşısına çıktı mı sen gözünde bitiyorsun sonra neden terk edildim tip para araba ev mal mülk yoksa sen bir basamaksın kardeşim bunu aklınıza sokun herkesi genelleme yapma diyen kadından kesinlikle uzak dur en ufak sorunda seni terk etmek için yol arayacak kimseye güvenme kendine bile
Daha ikinci günden bu kadar derin bir geri çekilme yaşaman seni çok şaşırtmış olmalı, seni çok iyi anlıyorum ✨
İlişkinin henüz başında gelen bu tavır aslında seninle değil, tamamen karşı tarafın kendi iç dünyasındaki terk edilme korkusuyla alakalı 🥺 Sana olan hisleri yükseldiği an savunma mekanizması devreye girmiş.
Şu an üzerine gitmeden ona güven vermen en doğrusu olur. Ona sakin bir dille yanındayım mesajı verip biraz alan tanı ☕️ Peki sen şu an onunla konuşmaya devam ediyor musun, süreç nasıl ilerliyor? 💖
Cevap
2Cevap
ayrıl direk.
Sana asık olmaktan korkuyorum
Diyor
Eğer umursarsan hem şerefini hemde onu kaybedersin düşme istekli bir biçimde olur diyecektin
Şu an ısrar ediyorum ve bana sey diyor sana asık olmaktan korkuyorum
Israr ettiğin yerde kendini bitirdin bir kadına asla aşşağıdan bakmayacaksın yukarıdan bakacaksın hep
Sana aşık olmaktan korkuyorum derken yalan söylüyor bu arada
Ne demeye çalısıyor
Yeni biri ile konuşuyorum artık meşgul etme beni ben gideceğim sende üzülme demek istiyor
Buna duygusuzca müdahale etmeyerek sen kendini düşürdün
Simdi ne yapmalıyım ben
Cevap vermeyi kes ona bir şey derse sanki aranızda bişey yaşanmamış gibi cevap ver mutluluğun etkilenmesin
Haklı tekinsiz erkekler ilk başta bellidir
Sevgilim evlidir ondan dolayı böyle demiş olabilir
Yuh sende
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?