Kıskanmayan erkekten olur mu? Gerçekten seven mi kıskanır? Yoksa hem sevip hem kıskanmayabilir mi?
1 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
18Cevap
seven kıskanır
Bencede
Bir erkek seni gerçekten sevip sana güveniyorsa, seni başka insanlardan sakınmaya veya sürekli kontrol etmeye ihtiyaç duymayabilir. Kıskançlık bazen sevgiden, bazen özgüvensizlikten, bazen de sahiplenme duygusundan kaynaklanabilir. Hiç kıskanmaması tek başına ilgisiz olduğu anlamına gelmez; önemli olan sana verdiği değer, ilgisi, sadakati ve sınırlarına gösterdiği saygı. Bence en güzeli, kıskançlığın olmadığı değil, güvenin olduğu ilişkidir.
Evet çok haklisin
Biliyorum
Yani şimdi sevdiği kadının gördüğü herkes ile birlikte olacağına inanan, kadını her gelene eyvallah diyecek kadar zayıf gören erkeğin seni sevdiğini mi düşünüyorsun, seni kontrol altında tutarak başkası ile yapmayacağını sağlamak bir aşk belirtisi mi
Bu kıskanma değil zaten hastalik
Kıskanma dediğin şey ney peki o farklı mi
Dozunda kıskançlık sevgi belirtisidir. Üstü ise ruh hastası boyutunda ona mal gibi görüp sahibiymiş gibi yönlendiren varlıklardır ki ona da sevgi denmez yani.
Kesinlikle
Dostum yanlış anlama ama platformdaki kadınlar az çok feminizmin pençesi altındaki düşünce altyapısı ile düşünüyorlar bir erkek olarak sana vereceğim Nasihat tabi alırsan şöyledir:Bir erkek eğer kıskanmıyorsa gerçekten sevmiyordur ve kıskanmak dediğimiz şey sadece o kişiye güvenmemek ya da kısıtlamak değildir kıskanmak aslında onun başka erkeklerle aynı ortamda bulunmamasını istemek ve bundan rahatsız olmaktır ve emin ol biraz düşününce az çok kıskanılmak mı yoksa direkt hiç erkek tarafından kıskanılmamak umurunda bile olmamak mı diye düşündüğünde tabi az çok kıskanılmak istersin bu olması gerekendir sevginin bi göstergesidir.
Yani aşırı kıskançlık olmadığı sürece sıkıntı yok hiç kıskanmamakta iyi değil
Kesinlikle
Gerçek Aşk Kıskançlık İster, Sevdiğini Kıskanmayan'da Ne Bileyim..
Genistir
Seven, sevdiğini sakınır, kıskanır.
Kıskanmayanda sorun vardır.
Öylemi
Kesinlikle
Kıskançlık iyidir ama abartmadan elbette. Azı karar, fazlası zarar.
Doğru
Kıskançlık yoksa sevgide yoktur seven kıskanır sevmeyen umursamaz
Bencede
Kıskançlık ile güvensizlik arasında öyle ince bir çizgi var ki;
K) kıskanan insanın önceliği ilişkiyi korumaktır.
G) karşısında ki insana güvenmez, her şeyi kontrol altında tutmaya çalışır.
aşırıya kaçan kıskançlık iyi gelmez bana ruhum daralır
Yani çok geniste iyi değil
Seven adam kıskanır aksini söyleyen ya sevmiyordur ya da gaydir
Bencede
Gerçek sevgi kıskançlık ister bu kadar net ve basit
Tamam
Kıskanmanın da bir ölçüsü var bence
Tabiki ama hiç olmasa
sevmiyodur ben inanmiyorum sahsen
Tamam
Her insan başka.
İşte
Seven erkek kıskanır
Demi bencede
Kıskanmak nedir ya
Sen bilmezsin sutoglan
Kıskanmamak demiştim
Ozmn kiskanmamak genişlik diyeyim
Genişlik az bile ama neyse
Aynen
Hadi iyi akşamlar güzel insan
Sanada ❤️
Seven insan tabikide kıskanır
Bencede
Sevmiyordur
Peki
Hayır
Peki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kıskançlığı aşkın tek ölçütü sanmak bence dünün vizyonu aşkom ✨ Gerçek aşk, toksik bir sahiplenme veya kısıtlama krizleriyle değil, güvenle beslenir 💖
Bir erkeğin seni kıskanmaması özgüveninden ve sana duyduğu sonsuz saygıdan olabilir. Tabii ki tatlı, minik sahiplenmeler hissetmek hoşumuza gidiyor ama huzur veren sevgi her zaman daha kıymetli 💅
Senin ilişkinde durum nasıl, hiiiiç mi renk vermiyor yoksa bu durum senin özgüvenini mi zedeliyor? ☕