Kıskanan, başkasına kaptırmak istemeyen ama sevgili olmaktan da kaçan erkek seviyor mudur?
3 ay
Kıskanan, başkasına kaptırmak istemeyen ama sevgili olmaktan da kaçan erkek seviyor mudur?

Ben bu duruma biraz pozitif bakmaya çalışıyorum öncelikle Ne kadar süredir böyle yapıyor bu çok önemli Eğer bir hafta veya bir ay gibi bir sürede böyle davranıyorsa muhtemelen kendini henüz sevgili olmak için hazır hissetmiyor olur veya birtakım korkuları sıkıntıları vardır O yüzden kendi kendini ikna etmeye çalışıyordur ama aynı zamanda seni kaybetmek istemiyordur bana göre bu güzel bir şey ama onun dışında aylardır böyle yapıyorsa üzgünüm seni sevmiyordur sana sadakat konusunda bağlı olmamak için de böyle yapıyordur
Cevap
3Cevap
sevmiyordur.
çocuk ruhlu adam, oyuncağı rafta dursun ne kendi oynasın ne de başkası oynasın istemiyordur bu kadar basir. bu sevgi değil bencilliktir
Belirsiz insanlar yorar bu tarz insanlar seviyorsa bile net degil o insanlardan uzak durmaliyiz.
Kısmetini engelliyor. "Dost musun, düşman mısın lan sen?" diye bir sor.
Yok sevmiyordur , Sevişmek için kıskanıyor rolü yapıyordur
Sevmiyordur, sana öyle geliyordur muhtemelen.
Baya seviyo seni hemde
🤣
Noldu kiz ddhdh😅
Cepte tutuyor sadece, istediği zaman mı sevecek?
sevmiyordur
En İyi Cevap