Kıskandırma çabasına giren kıskandırmak isteyen erkek seviyor mudur
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Biri ilgileniyorsaa hoslaniyorsa bir insanı kiskandirmaya calisir duygularini ölçer bana ilgisi var mı yok mu diye
Ama ters tepti yanındakini sevgilisi sandım oda baya ters teptiginin farkında
Olabilir pek beceremiyolar böyle şeyleri
Tarihin en aptalca taktiği. Kıskandırmak için başkasını kullanmak...
Peki beni kiskandirmaya cabaliyorsa bana karşı ne hissediyor
Seviyor mu bilmem ama seni kendine daha cok baglamaya calistigi kesin
Niye plan kurup çabaya giriyor peki?
Ne bilim olum, ahiret sorusu gibi soru soruyosun
😂🤦🏻♀️ sana bir soru daha sorabilir miyim takip attım
Hoşlanmayan birisi kıskandırma çabasına girmez diye düşünüyorum mutlaka hoşlanıyordur
Kızı sevgilisi sanıp yanlış anlayınca da baya mahcup olup yanlış anlamamdan da korktu
Hoşlanıyor
Saçma sapan işler. Kıskandığını görmek hoşuna gidiyordur.
Sevgilisi sanınca da baya neye uğradığını şaşırıyor ee sen biriyle samimi hale girersen disaridan herkes her şeyi dusunur
Erkekleri anlamıyorum yeminle 😄
Gerçekten çok saçma şimdi sevgilisi sandım diye baya berbat halde dolanıyor pesimde
Aynısı başıma geldi ayrıldık.2 hafta kıskandırmak için neler yaptı baktı benden ses yok 1 aydır sosyal medyadan uzaklaştı.
Peki sence neden yapıyor kızı sevgilisi sandım diye aşırı bir tepki gösterdi ne yapacam ben gibisinden yani yanlis anlamamdan baya korktu
Ayrılmadan önce bir kızla fotoraf koydu tepki verdim hesap sordum sanane dedi bende patladım her şey saydım oda saydı 2 hafta devam etti. Sonra etiket yaptı kuzeniymiş. ekledigi kadinları sildi. tepki ölcmek için yapıyolar . Sonrada olaylar karışınca geri adım atıyorlar.
Korkması iyi bişey seni kaybetmek istemiyorum sadece tepkini merak ediyodur
O zaman kaybetmek istemiyorsa neden kaybedecek şeyler yapiyo?
Mal o yüzden karşısındakinin sevgisine güvendigikleri zaman yapıyolar. nasıl olsa terketmez
Aynen galiba ben ilk açıldım biraz ilgi gösterdim diye ona kiyamayacagimi sandı ama ben onun olduğu yere ayak basmayınca uzak durunca sanki ben ne yaptım tarzında berbat halde şu an
Beter olsunlar benimkide aynı. İlgi gösterdikce cepte sandı. Sanki bulunmaz Hint kumaşları
Ahahahah gerçekten öyle
Halbuki ilgiyide taktik için yaptım. Farkında değil.
Ya valla seninkini bilmiyorum benim ilgi gösterdiğim de yoktu ki sadece bazen ne çalışıyor diye bakıyordum aynı siniftaydik diye öyle bir kere yer arıyordu insanlık namına göstermeye çalıştım bir iki kezde birine benziyor diye baktım yani egolanacagi bir şey yok sanki bir kere yer gösterdim diye bir tuhaf hallere girmişti yani demek ki kendisi de küçücük şeyden umutlaniyor demek ki gözünü bana kestirmiş 🤷🏻♀️ sonra baktım o bana bakıyor felan bende iyi biri olduğunu düşündüğüm için bakismalarina karşılık verdim 🤷🏻♀️ jajjjsjsj konuşma girişimleri olmuştu beceremedi diye ben konuştum sonuçta olgun yetişkin insanlarız karşılıklı birseyler var tek yanlı benlik bir şey yoktu buna rağmen aptalca egolandi bir yerleri... kalkti
Bakman bile onun ilgilendigini sanmasına sebeb olmuş. Kendi halinde kalsın umursama
Çok ezikce bence çünkü her bakış aşk değildir belki birine benzettim belki iyi insan diye arkadaşça yaklaştım
Erkek beyni onu algılamaya müsait değil.
Bu bence göreceli senin yaptığın birsey hoşuna gitmiyordu ve sen yapmaya devam ediyorsundur oda tersini yapa bilir etki tepki meselesi
Yok hiç alakası yok ben bir şey yapmadım kendisi ergen biriydi zaten şaşırmadım bunu yaptığına ama kızı sevgilisi sandım diye aşırı bir tepki gösterdi ne yapacam ben gibisinden yani yanlis anlamamdan baya korktu
Ya takılmayın üç günlük dünya bazen bazı şeyleri göründe görmeyeceksin
Olgunlaşmamaıştır net
Orası kesinde böyle biriyle sevgili olsam beni ne gibi sıkıntılar bekler ne zaman olgunlasir
Kimseyi kıskandırmadım şimdiye kadar
Kıskandırmaya çalışan ne yapmaya çalışıyor
Gereksiz ergen hareketler ya
Peki hoslanti sevgi var mı
Seni kıskandırmaya çalışıyorsa seni umursuyordur yani sevgi olabilir
kızı sevgilisi sandım diye aşırı bir tepki gösterdi ne yapacam ben gibisinden yani yanlis anlamamdan baya korktu
Ergendir anasından çıktığı yere yollanmalıdır
Hahahahhaha😂😂
Yaptığı hiç bir şey mantıklı degil ki hem kıskandırıyor hemde, yanındakini sevgilisi sanınca bozuluyor 😂 aşırı saçma
Diyorum ergendir diye, ona katlanan da duruşsuzdur😅
30a yaklaşık birinin ergen olması normal mi
Yaşla alakalı değil, çocukken bastırılmış duygular, kadın yokluğu vs hep etken bunlara, anasına düşkünlüğü de önemli, uğraşılmaz dediğim gibi
Yani ilişki tecrübesi yok diyorsun? Dışarıdan ama duruşu var gibi gözüküyordu
İlişki tecrübesi olabilir ama çok sonradan bazı şeyleri keşfettiği için şu an ergenliğini yaşamaya çalışıyor. Anasının babasının büyütemediği çocuğu sen büyütemezsin
Çok sonradan neyi sence tecrübe edindi?
Kadınları işte abla sen de anlamıyorsun valla yordun
insan sevdiğini üzmez geçin bunları
Hayır ondan hiç bir hayır gelmez
Kıskandırmaya çalışan ne yapmaya çalışıyor
Bilmem öyle çok sevgilim oldu genelde mal olıyorlar ezik olıyorlar
Mal ve ezik yani hiç düzelmez mi peki
Düzelmez tabi kaç kurtar kendini boşuna uğraşma zaman kaybı oluyoe
Ama hayır ben seviyorum kıskanılmayı baskılanmayı diyorsan gül gibi geçinirsin orası ayrı. Başlarda eğlenceli gelir ya da peo sorun olmaz ama zamanla bu durum çok xanını sıkar
Olabilir
Yetişkin biri neden yapar bunu
Valla dalgasına bile yapar
Yok baya kızı sevgilisi sanınca bana karşı mahcup oldu baya bozuldu sevgilim değil imasina felan girişti dalgaya olsa bana hesap verir mi sence
İnan ki sırf muhabbet kızışsın diye yine yapar
Ama şu an ne istesem yapıyor baya pişman yaptığı şeyden dolayı galiba sevip sevmediğimi anlamak istemiş?
Boş yapmış ozaman 😂
Madem kıskandırıcan bi neden düşün yapmadan 😂
Nasıl bir neden düşün yapmadan😂😂
Sevdiğin için mi yapıyorsun ya da dalga amaçlı mı vs 😂
Takip attım bakar misin
Ay çok ergence be
Yetişkin yaşta biri neden bunu yapar
Kıskanılmak istiyor ve seviyordur
Seviyorsa neden üzmeye calisiyor
Kendine bağlamak için yapıyor olabilir ayrılmak istiyor olabilir
Kendine bağlamak ne yani?
Sen ona bağlanıcak gibi şeyler işte taktik uyguluyor olabilir
Yani peşinde kosucam ya evet taktik uyguladı ama ben uzak durdum uzak durdugumu anlayınca şoka girdi
Ayrılmalısın bence
Neden sizce taktik uyguluyor bana
Neden taktik uyguladığını söyledim sonuç net ayrılmalısın bu onu baya bir popo eder
Dedim ya baya uzak durdum onun olduğu yere ayak basmadim baya kötü halde peşimde sürekli
Engelle bitti falan de
Ezigin tekidir
Anlatır mısın neden?
Kiskandirma cabasina giren her insan eziktir
Hem kızla samimi hale giriyor hem ben yanlış anladım diye korkuyor saçma değil mi
Len ne korkmasi yalan
Hahaha s. lak işte
Evet
Nereden anlıyorsunuz peki?
Neden böyle saçma sapan şeylerle uğraşsın aşk Iq 40 puan dusuruyor
Ya birde yanlış anladım diye sevgilisi sandım diye bana hesap veriyordu baya mahcup oldu felan yanlış anlamamdan korktu bende diyorum ki neden o zaman kaybedeceği şeyi yapıp kaybedince korkuyor
Korkmuyor tepkini ölçüyor erkek ve kadın beyni farklı calisir
Ne tepkisi?
Senin tepkine göre
Sana yurucek
Ahahhaha bakismalara rağmen emin değil mi🤷🏻♀️😂
Cekingendir
Zaten montunu almak için iki saat arkamda durmuş söylesene müsade verir misin diye 🤦🏻♀️ çekingen billiyorum ama bu denli mallikta yapılır mı ya
O yüzden uzak dur mal insan çekilmez
Yani malliktan kastım su herkesin içinde bir kızla samimi hale girersen bu beni kıskandırmak için bile olsa ben olumlu bakmam sen?
Bende öyle biriyle beraber olmam yani bune herkese mavi boncuk dagitiyor