Aynı iş yerinde çalışıyoruz. Bazı hareketlerinden şupheleniyordum zaten ve yaptıği hareketleri yakın arkadaslarıma anlattığımda hepsi benden hoşlandığını söylediler. Ama ben bir türlü buna inanamıyorum. Geçen günde işe yeni bir kız başladı. Normalde biz birlikte calışıyorduk. Ama ben sabah saatine geçtiğim için artık birlikte çalışmıyoruz ve bu yüzden yeni işe başlayan kız ise benim yerime geçti. Kızın işe ilk başladığı gün benim yanıma gelip dediki "Bugün hava çok soğuk iyi ki izinlisin. Yeni gelen kızda montunu getirmemiş montumu ona verdim" diyor. Ve bunu söylerken gülüyor. Beni sinir etmek için yapıyormuş gibi hissettim. Bende iyi yapmışsın dedim. Sonra da daha da devam etti işte boyunluğumu falan da istedide ben vermedim falan diyor gülüyo. Büyük ihtimalle son soylediğini yalan söylüyo. Ama montu gerçekten kıza vermişti ve ben aşırı sinir oldum. Bunu fark ettimi bilmiyorum ama sırıtyordu sürekli sanki beni kiskandırmısta hoşuna gitmiş gibi. Sizce bu çocuk benden hoşlanıyormudur. Bazı olaylar daha oldu tabi eğer gerçekten bana yardimcı olabilecek varsa bazı detayları daha anlatırım. Çunkü çok takmaya başladım artık.
aşırı uzun yazacağım okur musun bilmiyorum. kendimden biliyorum en yakın erkek arkadaşım her hareketinden ne demek istediğini anlarım. aşkla meşkle kızlarla işi olmaz zamanında kalbi çok kırıldı biliyorum. ama bu yıl söylediği her sözde farklı bir şey seziyordum hoşlanıyor yani baya. ben bunu kendime yediremeden iş yerindeki bir kızla çıkmaya başladı. bir anda ama, bir şey olduğunda gelir her şeyini anlatır ama o kızla ilgili hiçbir şey anlatmadı ve bir anda oldu neye uğradığımı şaşırdım. işte ben öğrendikten sonra sürekli o kızdan bahsetti işte (atıyorum adı deniz olsun) deniz şöyle deniz böyle ağzından düşürmüyor. sevgilisi tabii fotoğraf falan paylaşıyorlar gayet normal. işte o anlatmayı kesti ben sormayı kestim yaz geçti arkadaşım okuduğu şehre döndü deniz kaldı İstanbul'da. aklıma düştü bunun sevgilisi vardı noldu ya falan diye sordum denizle nası gidiyor diye. o konu hakkında hiç konuşmak istemiyorum sevmiyorum ben denizi dedi ve bir daha asla konusu açılmadı anlatmadı da. neyse bunlar ayrıldı falan ayrıldılar herhalde anlatmadığı için bilmiyorum. bir de arkadaşım ben bu soruyu sormadan önce de yürüyordu baya uzun zaman önce bitmiş yani. bir şey oldu bir ara dalgasına aşıksın arkadaş şarkısını attım daha ne kadar belli etmem lazım falan dedi öyle böyle yürümek değil. başından beri anlıyorum ama arkadaşım ya farklı gözle bakamam ve ilişki falan ben yapamam normalde arkadaşımla doğru düzgün ilgilenemiyordum ilişki içerisindeyken ilgilenmezsem daha kötü. ben salağa yata yata yata onun hislerine karşılık vermeyince beni tamamen hayatından çıkardı hiçbir açıklama yapmadan yazıyorum arıyorum cevap yok duygu sömürüsü bile yaptım ya normalde dayanamaz o cevap vermeyince ablasına yazdım. ablası da ağzıma sıçtı bıraktı. işte sen onun hislerine böyle karşılık vermedin böyle kaçtın diye baya suçladı. aman neyse işte öyle aylar geçti kalbim hala kırık anlatamamıştım kimseye anlatasım varmış. bunlar ego da tatmin etmeye çalışıyor olabilir. erkek değil mi elde edemeyince farklı yollara girişmiştir garip yaratıklar. sen bir süre daha bunun hal ve hareketlerine bak çok kaptırma kendini. canını sıkmasına da izin verme. başka derdin mi yok ya bir de onunla mı uğraşacaksın? kimse üzemez benim bacılarımı <3
04 Yorumla
Soran+1 yılOkudum. Ya bu çocuğun hareketlerini her detayina kadar arkadaşlarımda biliyo. Hepsi benden hoslandığını söylüyor. Bende bazen öyle hissediyorum ama bazen de tam tersinj hissediyorum. Sen nasıl anlamıştın?
Soran+1 yıl@Mrtol1453 ama ben onu hiç kıskandirmaya çalısmiyorum. Yapım gereği erkeklerle zaten hareketlerime dikkat editorum. Sadece iş yerind eçok yakın bir arkadaşım var erkek.
En İyi Cevaplar
+1 yılMerhaba
Peki Sen ondan hoşlanıyor musun yani neden onu görmemek için vardiyanı değiştirdin neden rahatsız oldun bu kadar yani birlikte olmaman gereken birimi olamayacağın birisimi yani erkekler ya da şöyle söyleyeyim bazı erkekler bu şekilde kıskandırmayı ve bundan rahatsız olduğunu göre göre bile bile devam ettirmeyi çok severler kadınlarda da var bu aslında biraz zamana bırak biraz umursamaz ol yani o yaptığı davranış şey hoşlanmadıysan söyleyebilirsin aslında yani hoşuna gitmediyse yaptığı davranış montunu ona vermesi bunu senden izin alması gerekirdi ya da bilmiyorum söylemesi gerekirdi kızım giymesi de hoş bir durum değil ancak bazı şartlarda ne yazık ki çok da düşünemiyoruz bazı şeyleri çok soğuk olduğu için de mecbur kalmış olabilir biraz daha zamana bırak
02 Yorumla
Soran+1 yılHoslaniyorum sanırim. Aslında onunla birlikte çalışmak onu daha fazla duşünmeme sebep oluyordu şimdi daha iyi. Bazı hareketleri sinirimi bozuyor ve onunla olmamam daha iyi bence. Ama bir yandan da beni beğendiğini duymak ve bana karşı duyguları olmasında istiyorum. Belki bencilce ama onunda beni sevmesini istiyorum. Bu mont meselesi yüzünden rahatsız olduğumu da söyleyemem çünkü ona karşı duygum olduğunu anlar. Ama sadece sormak istiyorum bu yaptıklarını şizofrence düşünmuyorum degilmi?
Soran+1 yılYani size sormak istiyorum onun bu yaptıklarını yanlişmı yorumluyorum
+1 yılBence montunu vermesi de doğru değil. Belki beraber yemeğe çıknışlardır, kız o zaman ofisre bırakmıştır, o arada vermiş olabilir. Mont unutulabilecek bir şey değil çünkü. izinliyken nasıl gelip sana diyor anlamadım..
010 Yorumla
Soran+1 yılBiz ofiste çalışmıyoruz dışarıda çalışıyoruz ve iş kiyafetlerimiz var. Bizim kendi kiyafetlerimiz değil.
Soran+1 yılBiraz detayını veriyim.
Biz petrolde çalışıyoruz. Akaryakıt satış elemanıyiz. Ben akşam vardiyasındaydım, o ise akşam vardiyasının müdürü. Birlikte calışıyorduk yani. Bende bazı ailevi sebeplerden ve aslında birazda ondan uzak kalmak için gündüz vardiyasına geçtim. O süre zarfında bu kız işe başladı. Bu işe başlayan kızın kardeşi ise bizim petrolün marketinde çalışıyor ve beni kıskandirmaya çalışan kişiye Ali diyelim orneğin. Ali'den hoşlanıyor. Bunu ben bı ara iş çıkışı Ali beni eve bırakacaktı, o zmn Ali söyledi. Bana dediki markette işe baslayan kız benden hoşlanıyor. Sürekli geceleri beni arıyor, mesaj atıyor falan dedi. Ama benim hiç umrumda değil falan diyo. Bende umrunda degilse engelle falan dedim.
Soran+1 yılYa zaten takmıyorum benim tipim değil falan dedi. Sonra bende neyse beni ilgilendirmiyor dedim. Ama o gece o kıza çok sinir oldum. Sonra ben 1 hafta sonra kendim sordum hani o kizın meselesi noldu diye. Hala mesaj atıyor, benimle sohbet etmek için konu açıyor bende herşeye tamam diyip gecistiriyorum dedi. Umrumda degil dedi. Bende engele o zmn dedim Instagram'dan sil dedim. Oda bana dediki ama aynı iş yerindeyiz ayıp olur dedi. Bende ne alaka ben öyle bişey yaşasam direk engellerim dedim. Ve arkadaşlıktan çıkarmıştı sonrasında onu.
- +1 yıl
Kızdaki cesarete bak, biraz yalan söylüyor olabilir bence. Benim de beğendiğim bir çocuk vardı, mesaj attım ama kısa kısa cevap verdi, daha da umurumda olmayacak. Kızın hiç mi gururu olmayacak sürekli yazsın. Ya karşılıklı ya da gurursuz, başka açıklaması olamaz. 😆 aranızdaki muhabbete bakınca bence bir şeyler var, hoşlanıyorsunuz birbirinizden..
Soran+1 yılKızla ilgili zaten biseyler ögrendim. Kızın dediğine göre geldiği ilk günden beri calıştığımız yerdeki herkes ondan hoslaniyormuş.
- +1 yıl
Başka kız mı yokmuş? Kız çok mu güzelmiş?
Soran+1 yılBak hayatım boyunca her zaman hemcinslerimi koruyan ve asla onları incitecek bir hareket yapmamaya çalıstım. Hatta etrafımdaki insanlarda bunu çok iyi bilirler. Mesela bu kızın ablası ise baslayacagi zaman benim yanıma gelip yeni bir kızın işe baslayacagimi ve çok miyminti birde şeytan gibi gözleri falan var diyordu. Ben ne kadar hoslansamda ve ablasının nasil bir insan olduğunu bilsem de onu uyarmistim hicbi insanı ranimadan yargılama ve bı kızın arkasından böyle konusamazsin diye. Bana haklısın da öyle gözüküyor falan demist. Yani bunu anlatmanın sebebi gerçekten hemcinslerim benim için degerliler yani kimseye iftira atmam ama bu kız , aten güzel falan değil ve biraz erkekleri severek elde etmeye çalışmazlar ya da elde etmek demiyimde. Sevgi ve aşkla işleri olmaz. Çok şey biliyorum abla kardeş hakkında önceki çalıştıkları iş yerinden ve sadece oradanda değil. Başka yerlerden de çok şey duydum.
- +1 yıl
O zaman nasıl bu kadar erkeğin ilgisini çekiyor
Soran+1 yılYa aslında öyle bişey yok kendi kafasında uydurduğu bişey. İş yerindeki tüm erkeklerle tanişığim zaten ve çoğu onunla selamlasmiyo bile
- +1 yıl
İlginçmiş
Bana dikkati çekmek istiyormuş gibi geldi. Tepkini ölçmeye çalışıyor. Sen kayıtsız kalmaya devam ettikçe bu oyunu sürdürecek. Kıskandığını belli ettiğin anda ise açılacak. Bence de senden hoşlanıyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılNe biliyim hoslaniyorsa neden hiç mesaj atmıyo?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
takma, dikkatini önceki olaylar ile çekmiş ve ufak bir cilve bekliyor. anlattığın şeylere dayanmak gerekiyorsa ten uyumunun ne kadar olduğuna bakmaya çalışıyor, kıskandığında boynuzlar mı çıkıyor yoksa kalbin mi hızlanıyor. belki bunu görerek nasıl bir kadın olduğunu deniyordur.
06 Yorumla
Soran+1 yılYani hoşlanmıyor mu?
Soran+1 yılSadece deniyormu kendinceee
Soran+1 yılPeki sence onu kiskandığimı belli etmelimiyim?
Soran+1 yılAnladım çok teşekkur ederim.
hoşlanıyor isede hoslanmasin mümkünse kıskandırmak çok sacma haller.. seviyor. da. seviyorum sevmiyo. isede sevmiyoum desin oyun gibi ne saçma davranış
10 YorumlaOlabilir ama her kıskandırmaya çalışan seviyor diye bir şey yok. Kimisi de ego tatmin etmek için yapıyor. Karşı taraftan tepki görmek bir haz veriyor.
Ne amaçla olduğu, en iyi sizin gözlemlerinizle anlaşılır.
02 Yorumla
Soran+1 yılBunu nasıl anlayabilirim
Sevmek kıskanmanın bir parçasıdır hanı kadınlar trip atınca tuzu biberi kavramı aslında erkeklerde kıskanmak olarak yer gösterir yanı aklında bir şüphe olmasın seni sevmedıgıne dair
13 Yorumla
Soran+1 yılGercektenmiiii🤭
Soran+1 yılYani kısıtlama olmuyor tabi çünkü bir ilişkimiz yok şu an. Ama bişey daha sorabilirmiyim. Hiç iş dışinda mesajlaşmiyoruz. Yani iş yerinde her şey hakkında konuşuyoruz ama iş dışinda sadece iş için birbirimizle iletişime geçiyoruz.
+1 yılAy birak ya boş ver anlam yükleme her hareketine hanzolarin
01 Yorumla
Soran+1 yılElimde degıl yaa keşke yapabilsem
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkeklerin kafasini anlamak zor bişey diyesim gelmiyor
01 Yorumla
Soran+1 yılYani bazı hareketleri benden hoslaniyormu acaba diyorum sonra pat hemen tam tersini düsünüyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılAmacı kıskandırmak ise evet
01 Yorumla
Soran+1 yılBaşka ne amacı olabilir ki?
Evet seviyordur ayrıca kıskanan kişi aldatmaz.
01 Yorumla
Soran+1 yılAslında çok fazla detay var. Peki sence onun bu hareketlerine karşi nasıl bir tutum sergilemeliyim
hayir maldir
01 Yorumla
Soran+1 yılHoşlanmiyormudur yanii
Kıskanıyorsa sever
01 Yorumla
Soran+1 yılKıskandırdı gibime geldi en son.
+1 yılBilmem erkeklere sor
01 Yorumla
Soran+1 yılSordum ya
+1 yılYokk beybi
01 Yorumla
Soran+1 yılHoşlanmiyormudur yani? Peki durduk yere neden bana bunu soyleyip gülmeye başlarkii
muhtemelen
03 Yorumla
Soran+1 yılYani hoşlanıyormudur?
Soran+1 yılPeki nasıl anlarım bunu
dekolten bakarmı
03 Yorumla
Soran+1 yılAnlaymadim
Soran+1 yıliyi misin
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem