Bir erkek kıskandırıyorsa seviyor mudur?

Aynı iş yerinde çalışıyoruz. Bazı hareketlerinden şupheleniyordum zaten ve yaptıği hareketleri yakın arkadaslarıma anlattığımda hepsi benden hoşlandığını söylediler. Ama ben bir türlü buna inanamıyorum. Geçen günde işe yeni bir kız başladı. Normalde biz birlikte calışıyorduk. Ama ben sabah saatine geçtiğim için artık birlikte çalışmıyoruz ve bu yüzden yeni işe başlayan kız ise benim yerime geçti. Kızın işe ilk başladığı gün benim yanıma gelip dediki "Bugün hava çok soğuk iyi ki izinlisin. Yeni gelen kızda montunu getirmemiş montumu ona verdim" diyor. Ve bunu söylerken gülüyor. Beni sinir etmek için yapıyormuş gibi hissettim. Bende iyi yapmışsın dedim. Sonra da daha da devam etti işte boyunluğumu falan da istedide ben vermedim falan diyor gülüyo. Büyük ihtimalle son soylediğini yalan söylüyo. Ama montu gerçekten kıza vermişti ve ben aşırı sinir oldum. Bunu fark ettimi bilmiyorum ama sırıtyordu sürekli sanki beni kiskandırmısta hoşuna gitmiş gibi. Sizce bu çocuk benden hoşlanıyormudur. Bazı olaylar daha oldu tabi eğer gerçekten bana yardimcı olabilecek varsa bazı detayları daha anlatırım. Çunkü çok takmaya başladım artık.

Bir erkek kıskandırıyorsa seviyor mudur?