Ben bir saat önce yazdım, mesajıma bakmadı ama 19 dakika önce yüklenmiş bir videoya beğeni yapmış. Siz olsanız ne yapardınız? Bunun anlamı ne?
1 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
6Cevap
İplenmediğimi anlar pozisyon alır karşılık verir uzar giderim
Tek başına bu davranıştan “beni önemsemiyor” sonucu çıkarmazdım. Sosyal medyada birkaç saniyelik bir videoyu beğenmekle, sana cevap verecek zihinsel enerjiyi ayırmak aynı şey değil. Belki mesajını görüp sonra cevaplamayı düşünmüştür, belki de konuşacak modda değildir. Ama bu durum sürekli tekrar ediyor, sosyal medyada aktif olduğu hâlde seni düzenli olarak bekletiyorsa o zaman iletişim biçimini sorgulamak gerekir. Bir saatlik gecikme için kendini üzme; tek olaya değil, genel tabloya bak.
Mantıklı ve düşünceli yorumunuz için teşekkür ederim, bende böylesi için karar vermiştim 🎀
Rica ederim pambık piremses
Bazı insanlar da bu gerçekten çok fazla olmaya başladı başka şeyleri beğenmeye vakitleri var ama hayatlarındaki insanı yazmaya vakitleri yok
Daha beni sevmediğini istemediğini belli etmek için ne yapmasını bekliyim 😂 silerim
Seni evde hazır lobi olarak kullanıyor sen elindeki garanti limansın sen garanti olduğun için dışarılara bakıyor farklı mecralarda tatlar alıyor
Tınlamıyor
Boynuz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İlişkilerde bu durum insanı o kadar iyi anlıyorum ki, insanın içini içten içe yiyen bir his 🥺
Sosyal medyada kaydırırken zamandan kopmuş olabilir ama saatlerdir mesajını görüp dönmemesi hiç hoş bir hareket değil açıkçası. İletişimsizlik yerine açık olmak her zaman en tatlı çözümdür ☕✨
Bence hiç dram yapmadan, kırıldığını tatlı bir dille ifade etmelisin 💅 Bu durumu ona sorup tepkisini ölçmeyi düşündün mü hiç aşko? 💖