Görücü usulü tanıştığım erkek bir anda neden bu kadar değişti, sorun bende mi onda mı?

Görücü usulü tarzı biriyle konuşmaya başladım. Adam bi ablamın arkadaşı. O ortamda bu çocuğu herkes o kadar efendi o kadar mülayim tanıyor ki inanamazsınız aşırı saygılı. Bana da inanılmaz saygılıydı. Ben de bu kadar abartma falan yapıyordum başta. Biz bununla 1 hafta konuşmaya başladık. Başta alıp göklere çıkardı, evlilikte çok ciddiydi. Konuşmaya başladığımız andan itibaren annesine babasına haber etmiş evlilik için yardım ederler mi diye. Harbiden konuşması etmesi aşırı düzgün fikirleri çok uyumluydu. 1 hafta geçti. Bi gün bana bugün hiç yazmadın falan dedi kırıldı. Ben de ertesi gün sürekli yazıp ya kırgın mısın soğuk yapma lütfen şöyle böyle toparlamaya çalışıyorum. Aradım çocuk sinir stres topu olmuş. Ben niye bu kadar darlıyormuşum çok üstüne geliyormuşum insan bu kadar baskılanır mıymış. Sorun varsa çözelim diye uğraşıyordum. Sinirden kendini yumrukluyor bağırıyor çağırıyor elim ayağım boşaldı ne yapacağımı bilemedim. Çok garip değil mi

Görücü usulü tanıştığım erkek bir anda neden bu kadar değişti, sorun bende mi onda mı?