Sevdiğim adam neden bu kadar değişti?

Beni sürekli arardı sorardı her zaman ne yaptığımı bilirdi 3 4 saat konuşmamaya dayanamazdi sürekli merak ederdi en ufak sıkıntımı bile farkederdi o çalışan biri olmasına rağmen bana çok zaman ayırırdı ben ise ayiramazdım bu bizim için büyük problemdi çünkü beni çok özlerdi akrabalarımda flan dururken yazamazdım kızardı annen baban biliyor annen bile benim ile saatlerce konuşuyor sen bı mesajı çok görüyorsun derdi. ona 3 saat içinde bı iki mesaj atardım yetmezdi. benim için uzak şehirden gelirdi yanıma hediyeler alırdı altın bileklikler flan. zengin biriside değildi bunun bana olan bu sürekli yazması büyük problem olmuştu çok kavga ederdik neden yazmiyorsun etmiyorsun diye. sürekli sürekli. şimdi ise o sürekli bana yazan kişi sürekli merak eden kişi artık hiç merak etmiyor. saatlerce yazmasam ne oldu demiyor. hatta ben yazmasam yazmicak gibi hissediyorum. ben böyle olsun da istememiştim ki. bunu ona sorduğumda bana düzeltmeni istiyorum dedin bende bak duzeldim diyor sizce ayrılmalı mıyım içim çok kötü şu an
Sevdiğim adam neden bu kadar değişti?