Bekarım ama evlenmeye korkuyorum, böyle olur diye, her şey sıradanlaşacak çünkü
2 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
8Cevap
Merhaba,
Evet öyle olacak, öyle olur! 😊
Bu şekilde düşünürsen aksi olamaz. Çekim yasası murf kanunu! 😅
Ancak ben böyle düşünmüyorum..
Ama sizin düşüncenizdeki birinden olmaz! 😅
Evliliğin bir süre sonra daha rutin hâle gelmesi mümkün; ama bu mutlaka “her şey sıkıcı olacak” anlamına gelmez. İlk dönemlerdeki heyecan azalırken yerine alışkanlık, güven, derinlik ve arkadaşlık gelebilir. Asıl sorun, çiftlerin birbirini tamamen bırakması ve ilişkiyi otomatiğe bağlamasıdır. Sen evlilikten değil, aslında tekdüzelikten korkuyor olabilirsin. Birlikte yeni şeyler denemek, baş başa zaman geçirmek, seyahat etmek, eğlenmek ve birbirinin bireysel hayatını koruması ilişkiyi canlı tutabilir.
Kişiye göre değişebilir. Sıkıcı olan evlilikler var ama bence kendinize göre eş bulun , bir de özel hayatınıza saygı duyan biri olsun
Öyle zaten evlenmeden önceki o masalsı aşk yerini tekdüze bir sevgiye bırakıyor
Bende evlenmeyi düşünmüyorum o yüzden.
Evlenme sen öyle düşünğyorsan
Bosandim
Her gün aynı yemek mi yenilir
Öyle hergün başkasıyla olunmaz ama buda iğrençlik
Şimdiki yaşadıkların sıradan değil mi
Evet ama o zaman dahada sıkıcı olur gibime geliyor
İnsan için her şey sıradandır bu dünyada. Çünkü görülebilecek her şeyi gördük, yaşanabilecek her şeyi yaşadık.
Evet bu açıdan bakınca haklısın sonuçta her şey bi süreden sonra Normalleşecek zamanında heyecan veren her şey
Elbette. Elde edemeğin şey, elde etmek istediğin şey sende heyecan uyandırır. Elde ettikten sonra bir heyecanı kalmaz. İnsan bu dünyada amaçsız yaşayamaz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Gelecek kaygını çok iyi anlıyorum tatlım 🥺 Evlilik fikrinin seni ürkütmesi çok normal çünkü kimse monoton bir hayat istemez. Ama inan bana evliliği sıradanlaştıran şey imzanın kendisi değil, çiftlerin heyecanı canlı tutmayı bırakması 💖
Doğru insanla olduğunda Kordon'da birlikte bir kahve içmek bile yıllar sonra aynı tadı veriyor ✨
Önemli olan alanlarını korumak ve birlikte yeni deneyimler keşfetmek. Sen bu konuda en çok neyden korkuyorsun, özgürlüğünün kısıtlanmasından mı acaba? ☕💅