3 yıl önce beni engelleyen birine tekrar mesaj atmalı mıyım yoksa yüz yüze mi konuşmalıyım?

Ben biriyle görüştüm, öncesinde kendisini görmüştüm ama görüştüğüm kişi beni görmemişti. Kendisi İmam numarasından mesaj attım, görüşmeyi kabul etti. İlk görüşme olduğundan ben kendimi tam olarak ifade edemedim ama mesaj atmama, aramama rağmen cevap vermedi, engelledi, istemediğini yazdı sadece. En azından neden istemediğini yazmasını rica ettim, kafa dengi olmadığımızı, anlaşamayacağımızı düşündüğünü yazdı. Ama ben öyle düşünmüyorum ve içim hiç rahat değil, karşısına çıkmaya cesaretim yoktu ama bir gün mesaj atmayı, kendisiyle konuşmayı istediğimi yazmayı düşünüyorum. Cevap vermezse müsait bir zamanda karşısına çıkmayı düşünüyorum. Yani ben şunu anlamıyorum, herhangi bir sebeple olabilir, bir insan niye engeller, cevap vermez? Benimle düzgün bir şekilde konuşsa belki içimde böyle istekler olmayacak. Bu arada bu 3 yıl içinde gerçekleşti. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim?

3 yıl önce beni engelleyen birine tekrar mesaj atmalı mıyım yoksa yüz yüze mi konuşmalıyım?