Sevgilimle bir buçuk yıl çıktık, 17 gündür konuşmuyoruz. Ben babamı yeni kaybettim ufak tefek kıskançlıklar yaptım bu süreçte beraber yaşadığımız halamla kavgalar ettim sevgilim yüzünden, ona ve bana beddualar etti. Sevgilim tüm bunları kaldıramayarak ara verelim dedi. Şu an birlikte yaşamama kararı aldık halamla yaptıklarından dolayı. Sevgilimle son telefon konuşmamızda ben artık kötü biriyim, halan hayallerimizi yıktı gibi konuştu, ben üsteleyince bana s. ktir git dedi ve yüzüme kapattı. Sonrasında alnını çekip attı vurdum ne hale geldi diye cevap vermedim. Numarasını sildim, sabahına engelledin mi yazmış yine cevap vermedim, bu sefer dondurduğu Instagram hesabını açmış. Oradan da sildim dün bir baktım farklı bir hesabı daha var benim ekli olduğum o hesabı açmış. Hiç tepki vermedim. Benim ekli olmadığım sildiğim hesapta gayet aktif paylaşımlar yapmaya başladı, bu hesabı beni takip etmek için mi açtı sizce? Bir de doğum günüme çok az kaldı acaba kutlar mı diye düşünüyorum. Hüzünlü şarkılar da dinliyor ama neden yazmadığını anlamıyorum
2 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Başın sağ olsun aşkım, babanın kaybı için ne kadar üzüldüğümü anlatamam, sana kocaman sarılıyorum 🥺 Şu an yaşadığın yas ve stres çok normalken karşı tarafın bu kadar kaba bir dil kullanması ve s. ktir git demesi asla kabul edilemez.
O yedek hesabı kesinlikle seni gizlice takip etmek, hayatında ne olup bittiğini izlemek için aktif etmiş 💅 Gururundan yazamıyor ama merakına da yenik düşüyor. Büyük ihtimalle doğum gününü bahanelerle kutlamak isteyecektir ama böylesine saygısız bir hareketi unutmaman gerek. Sen şu an kendi ruhunu iyileştirmeye odaklanmalısın ✨
Peki senin kalbin gerçekten onun atacağı bir adımı bekliyor mu, yoksa bu saygısızlığı artık affedemem diyor musun? ✨💖