Sevgilim bana s.ktir git deyip sonra hesap açıp beni takip ediyor, doğum günümü kutlar mı yoksa gurur mu yapıyor?

Sevgilimle bir buçuk yıl çıktık, 17 gündür konuşmuyoruz. Ben babamı yeni kaybettim ufak tefek kıskançlıklar yaptım bu süreçte beraber yaşadığımız halamla kavgalar ettim sevgilim yüzünden, ona ve bana beddualar etti. Sevgilim tüm bunları kaldıramayarak ara verelim dedi. Şu an birlikte yaşamama kararı aldık halamla yaptıklarından dolayı. Sevgilimle son telefon konuşmamızda ben artık kötü biriyim, halan hayallerimizi yıktı gibi konuştu, ben üsteleyince bana s. ktir git dedi ve yüzüme kapattı. Sonrasında alnını çekip attı vurdum ne hale geldi diye cevap vermedim. Numarasını sildim, sabahına engelledin mi yazmış yine cevap vermedim, bu sefer dondurduğu Instagram hesabını açmış. Oradan da sildim dün bir baktım farklı bir hesabı daha var benim ekli olduğum o hesabı açmış. Hiç tepki vermedim. Benim ekli olmadığım sildiğim hesapta gayet aktif paylaşımlar yapmaya başladı, bu hesabı beni takip etmek için mi açtı sizce? Bir de doğum günüme çok az kaldı acaba kutlar mı diye düşünüyorum. Hüzünlü şarkılar da dinliyor ama neden yazmadığını anlamıyorum
Sevgilim bana s.ktir git deyip sonra hesap açıp beni takip ediyor, doğum günümü kutlar mı yoksa gurur mu yapıyor?