Sevgilim Beni Cepte Sanıyor?

Şimdii biz okulda tanıştık 9 aydır sevgiliyiz ikimizinde birbirimizden önce ilişkisi vardı onun 2 sene benim 4 sene sürdü farklı şehirlerden insanlar oldu hayatımızda. Onunda benimde aynı şehirden hiç çıktığımız olmadı. Okul bitti ama yine aynı şehirdeyiz haftada bir görüşüyoruz. okuldayken ilk ben hoşlandığımı belli ettim. Oda çıkma teklifi etti ve çıkmaya başladık. Sürekli onun sevgisinden şüphe ediyorum sanki sırf onu sevmemi seviyormuş gibime geliyor. Yazmasam yazmıyor telefonda konuşalım yazınca yanlış anlıyoruz birbirimizi diyor. Hep ben buluşma teklifi ediyorum. Bazen görüldü yapıyor 1 saat sonra dönüyor. Ayrılma aşamasına geliyoruz ayrılmak için son kez buluştuğumuzda sarılıp ayrılmayalım bırakma falan diyor. İnstagram hesabı herkese açık. Kapat diyorum yüzlerce kez diyorum kapatmıyor. Hiç kız yok ama herkese acıkya bir kız takip etse ben deliriyorum sonra engellettiriyorum oda engelliyor sonra trip atıyor ben suçluymuşum gibi. Ailesiylede tanıştırdı konuşuyoruz. Ama sürekli benim onu sevdiğimden emin olması , kaybedecek korkusunun olmaması beni üzüyor ben ne yapacağımm 😔😔😔 kendi keyfine göre yürütüyor ilişkiyi
Sevgilim Beni Cepte Sanıyor?