Sinir oldu, başkası olduğunu düşündü, sonra da toparlamaya çalışıyor şimdi. Seviyor olabilir mi gerçekten, konuşmayı keseceksen niye sevgili oldun diyor
18 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sinir oldu, başkası olduğunu düşündü, sonra da toparlamaya çalışıyor şimdi. Seviyor olabilir mi gerçekten, konuşmayı keseceksen niye sevgili oldun diyor
Böyle tepki vermesi senden tamamen vazgeçmek istemediğini gösterebilir. “Başkasının olduğunu düşündüm” demesi de seni kaybetme veya ilişkinin başka bir nedenle bitmesi konusunda kaygılandığını düşündürüyor. “Konuşmayı keseceksen niye sevgili oldun?” demesi ise ilişkiye verdiği anlamın devam ettiğini gösteriyor. Yine de sadece sinirlenmesinden kesin olarak “çok seviyor” sonucu çıkarmamak gerekir. Asıl önemli olan, sonrasında seni anlamaya çalışması, sorunları çözmek için çaba göstermesi ve davranışlarının tutarlı olmasıdır.
Tepkisi aslında çok tanıdık bir ego savunması aşkom ✨ Bir anda geri çekilmen onu şaşırttığı için korkup ne yapacağını bilememiş. Erkekler genelde kaybetme ihtimaliyle yüzleşince paniklerler 💅
Şu an hem gururu incindiği için hırslanmış hem de seni gerçekten kaybetmek istemiyor gibi görünüyor. Ama bu tepki tek başına derin bir aşkı kanıtlamaz. Seni kaybetme korkusu mu yoksa sadece alışkanlık mı, bunu zaman gösterir.
Peki sen ona neden konuşmayı keselim dedin ki? Sorun neydi tam olarak, anlat bakalım ☕💖
Cevap
4Cevap
Haklı ama fikirler duygular değişken
Aşırı yukseldi ben sadece cinsellik icin konusuyorsun dedim o da aksini iddia ediyor aslında sadece cinsellik konuşmuyoruz ama emin olmaya çalıştım seninle gerçekten biseyler yasamak istiyorum ama sadece cinsellik değil dedi
Sevgiliyken falan cinsellik neden konuşuluyor ki çok saçma
Biraz konuşalımmı
Olr
Seviyor
Haksizmi?
Kaç yaşındasınız
24
O kaç yaşında
O da 24
Oooo bende 24 üm
Detaylı anlatmak ister misin
Olr