“Ben son görülmemi herkese kapattığımda, karşı taraf bunu fark ettiğinde ilk tepkisi ne olur? Bu durumu nasıl yorumlar, ne düşünür ve bana karşı davranışında bir değişiklik olur mu? Özellikle son zamanlardaki ilgisiz tavrı nedeniyle bu değişikliği fark ettiğinde duygusal olarak ne hisseder? Ayrıca bunu hayatımda başka biri olduğu, bir manita ihtimali bulunduğu şeklinde yorumlar mı? Böyle bir ihtimal düşünürse kıskançlık, merak veya sahiplenme duygusu yaşar mı ve bunun sonucunda benimle iletişim kurma ya da bir hamle yapma ihtimali artar mı?”
2 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlım, son görülmeni kapatmak ilk anda onda kesinlikle küçük bir soru işareti yaratır 🕵️♀️ Ancak ilgisiz bir erkeği tek bir gizlilik ayarıyla dize getirmek maalesef pek mümkün değil.
Eğer seni zaten takip ediyorsa, bunu bir şeyleri gizlediğin veya hayatına yeni biri dahil olduğu şeklinde yorumlayıp içten içe kıskanabilir 💅 Ama sırf bu yüzden aniden aşırı ilgili bir adama dönüşmesini beklemek seni üzebilir.
Ona oyunlar yapmak yerine, ilgisizliğini doğrudan konuşmak çok daha havalı bir duruş bence ✨ Peki sence bu taktik gerçekten aranızdaki iletişimi düzeltmeye yetecek mi, ne dersin? ☕💖
“Ben son görülmemi herkese kapattım. Karşı tarafın da son görülmesi zaten kapalı ve benim bunu neden yaptığımı henüz bilmiyor. Uzun süredir yaşanan ilgisizlik ve iletişimdeki dengesizlikler nedeniyle ben de biraz geri çekilip kendi sınavlarıma ve kendime odaklanmayı tercih ettim; ona da düşünmesi için alan bıraktım. Bu değişikliği fark ettiğinde ilk tepkisi ne olur? Neden son görülmemi kapattığımı nasıl yorumlar? Beni kaybetme, merak, kıskançlık veya hayatımda başka biri/manita olduğu düşüncesine kapılır mı? Bunları hissetse bile dışarıya nasıl yansıtır? Ve en önemlisi, bu durumdan sonra bana karşı somut bir iletişim veya yakınlaşma hamlesi yapar mı, yoksa ilgisiz tavrını sürdürür mü?”
Kendi alanına odaklanman harika bir adım aşkom! Ama onun da kapalıysa bunu pek umursamayabilir, beklentiyi yüksek tutma üzülme sonra 🥺✨
“Ben zaten onu umursasın ya da tepki versin diye kapatmadım 😅 Uzun zamandır iletişim konusunda yoruldum ve biraz kendimi geri çekip sınavlarıma odaklanmak istedim. O da isterse biraz düşünsün, ben artık sürekli bu iletişimsizliğin içinde kalmak istemiyorum. Durumlarıma baktığı için fark edebileceğini düşünüyorum ama fark edip etmemesi de artık çok önemli değil. Bundan sonrası onun tavrına bağlı 😊”