Sevgilim telefon da konuşurken duydum bi şekilde benim WhatsApp hesabını kendi telefonunda açmak için uğraşıyor böyle bir şey mümkün mü var mı öyle uygulamalar kendi telefonun da benim hesabımı kullanmak bide şimdi engelledim onu aramız kırık
Sevgilim aşırı kıskanç başkası ile yaptığım WhatsApp görüşmemi görebilir mi?
Yok telefonumu kurcalaması imkansız konuşurken sen kodu al baň ver ben keňdi yanımda açarım hesabı dedi diyelim ki açıldı bu sefer bende kapamaz mı hesap
Merhaba başka bir telefonda ya da pc de açılamaz whatsapp cihazların mac adreslerini bazı bilgilerini alıyor başka bir cihaza klonlamasi için o kişinin de mac adresi aynı olması gerekiyordu artık o da olmuyor sen arada sırada whatsapp ta bağlı cihazlar kısmına girerek qr kodun hiç kullanılmış mi pc de acilmis bir whatsapp var mi diye kontrol et
kendi kendine olmaz senin telefondan whatshapa giriyor ordan qr kod çıkıyor telefonunda onu kendi telefonundaki wp businesse okuttuğu zaman açılıyor yani senin telefona erişimi olmadığı sürece yapamaz.
Yok onun daha önce cinsel ilişki yaşadığını öğrendim ayrıldım şimdi oda böyle yollarla bi açığımı yakalamaya çalışıyor keşke en az benim kadar masum olsaydı 🥺
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hayır göremez.. telefonunu kurcalamazsa
Yok telefonumu kurcalaması imkansız konuşurken sen kodu al baň ver ben keňdi yanımda açarım hesabı dedi diyelim ki açıldı bu sefer bende kapamaz mı hesap
Merhaba başka bir telefonda ya da pc de açılamaz whatsapp cihazların mac adreslerini bazı bilgilerini alıyor başka bir cihaza klonlamasi için o kişinin de mac adresi aynı olması gerekiyordu artık o da olmuyor sen arada sırada whatsapp ta bağlı cihazlar kısmına girerek qr kodun hiç kullanılmış mi pc de acilmis bir whatsapp var mi diye kontrol et
O tam ayarlar kısmından ňerde oluyor
Android kullanıyorsan sağ üstte 3 nokta var ona dokun orada bağlı cihazlar yaziyor
Yanlız ben kaçak wb kullanıyorum çok farkı
Ve tarif ettiğin kısmı bulamadım QR kodu kısmına girdim QR kodu tara diyo
Alt tarafta bağlı cihazların listesi olacak
Evet gördüm cihaz bağla diyo
orada başka bir cihaz ismi var mi
Yok sadece cihaz bağla var ona bastığımda bi karekod çıkıyor sanırım benim birisini takip etmem için o karekod
Whatsapp Web i açman için o karekod demek ki kimse bağlı degil
Yani kimsenin bağlı olup olmadığı öğrenmek için sürekli orayâ bakmak yeterli
Evet
Tmdır teşekkür ederim
uygulamaya gerek yok whatsapp iki cihaza kadar izin veriyor zaten tabi bunun için telefonunu ele geçirmesi lazım :))
Telefonumu ele geçiremez. Benim telefoma gelen kodu almak için mi lazım yani
qr kod okutuyorlar
Benim telefonum da mı yoksa kendi kendiňe mi başarabilirler
kendi kendine olmaz senin telefondan whatshapa giriyor ordan qr kod çıkıyor telefonunda onu kendi telefonundaki wp businesse okuttuğu zaman açılıyor yani senin telefona erişimi olmadığı sürece yapamaz.
İyi o zmň inşallah yapamaz
yapsa nolcak aldatıyormusun D
Yok onun daha önce cinsel ilişki yaşadığını öğrendim ayrıldım şimdi oda böyle yollarla bi açığımı yakalamaya çalışıyor keşke en az benim kadar masum olsaydı 🥺
masumsan korkmana gerek yok :) gerçi bu durum suistimal edilebilir kızlarla olan özel konuşmalarını da okuyabilir
Yani okur tabi herşeyi anlatırım ben kız arkadaşlarıma
o zaman uygun değil şöyle bir düşündüm de telefonuna erişmesin dikkat et
Erişemez çift şifre kullanıyorum
şifreni vermen için seni zorlayabilir
Hiç bişi yapamaz
o zaman sorun yok