on senelik bir ilişkim vardı saçma sapan bir sebepten ayrıldık üç ay falan oldu ama sürekli rüyamda görüyorum aslında bunu çok kötü şeyler söyledin normal affetmeyeceğim laflar ama aklımdan bir türlü çıkaramadım bugün bir yerde bir videosunu gördüm bir kızla elele sahneye çıkıp dans ediyorlar anı görünce sanki kemiklerim bile bedenimi sıkmaya başladı hiç böyle bir an yaşamamıştım anlatıyorlardı ama yaşanması çok başarmış bağırarak ağlamak istedim hiç sesin çıkmayarak ağladım bir süre kabullenemedim beni çok seviyordu ev yüzük bakıyorduk. kabullenemiyor bir yanım gidip her şeyi unutalım sil baştan başlayalım demek istiyor bir yana sakın karşısına çıkma diyor saat 03.45 Nasıl acımış göz kırptırmıyor nolur bişeyler diyin napıcam ben dayanamıyorum
2 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ölecek gibi olmaya gerek yok.. sonuçta bir ayrılık yaşandı ve bitti.. içsel olarak bitirememiş olabilirsin hâlâ, uzun senelerin hatırına ama o başkasını hayatına almayı başarabilmiş.. başarabiliyorsa bırak devam etsin, acını yaşa zamanla alışıyorsun zaten..
Şu an yaşadığın şey ayrılığın yeniden tetiklenmesi gibi görünüyor. On yılın ardından üç ay, hele evlilik ve yüzük konuşulmuşken, zihnin için çok kısa bir süre. O videoyu görünce yaşadığın sarsıntı onunla yeniden başlaman gerektiğini göstermiyor; sadece yaranın hâlâ çok taze olduğunu gösteriyor. Bu gece kesinlikle mesaj atma, arama veya karşısına çıkma. Telefonu bırak, mümkünse güvendiğin birini ara ve yalnız kalma. Sabah olduğunda karar verirsin. Şu an tek hedefin bu geceyi atlatmak.
Bu kadar uzun bi ilişkide bırakmak çok iyi değil. Bu kadar uzun flörtte doğru değil. Çok uzatmışsın flörtü ve heyecanı kaçmış işin.
Bence tekrar iletişime geçmeyi dene.
Baskasına giden affedilmez, kendine yeni bir oglan bul
Normalde benim de düşünceö bu ama öyle canım yanıyo ki düşünemiyorun başka bir şey
Aman boş ver baksana onunda çoktan gönlü varmos bu tarz seylere
Ya saçmalama gerek var mı gitmiş adam
Onun sevgisinden eminsen dene tekrar
Kendime yediremiyorum canım çok yanıyor nasıl bi başkasına gidebilir
Biteli ne kadar oldu
Biis olmazz