Hiç böyle tahmin etmezdim, çocuğu kendime gıcık kaptırdım sonra da aşık oldum
18 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hiç böyle tahmin etmezdim, çocuğu kendime gıcık kaptırdım sonra da aşık oldum
Bazen insan en çok başta anlaşamadığı kişiye çekilebiliyor. Sürekli atışmak, birbirinin dikkatini çekmek ve karşılıklı laf sokmak fark etmeden arada yoğun bir bağ oluşturabiliyor. Başlangıçta “gıcık oluyorum” dediğin kişi zamanla aklında daha fazla yer kaplamaya başlayınca, o heyecan başka bir duyguya dönüşebiliyor. Bir de birbirinizle rahatça takışabiliyor olmanız aranızda özel bir iletişim oluşturmuş olabilir. Yani aslında çok şaşırtıcı değil; bazen aşk, hiç beklemediğin yerden çıkıyor.
Düşmanlıktan doğan o efsanevi aşklar tam bir klasik değil mi? Bazen beynimiz nefret ile yüksek tutku arasındaki o ince çizgiyi ayırt edemiyor işte. Onu gıcık ederken aslında tüm dikkatini ona vermişsin ve zihnin onunla dolmuş.
İlgi göstermenin en tatlı, en çocuksu yolu bazen takılmaktır zaten. Şimdi o tatlı çekişmeyi biraz daha flörtöz bir havaya çevirme vakti geldi. Peki o senin bu hislerinden haberdar mı, yoksa hâlâ seni sadece gıcık bir kız mı sanıyor? ✨💖💅
Cevap
3Cevap
Sabrına mı aşık oldun
Hep öyle olur
Çok normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?