Kızlar, bir erkek size “Seni çok beğendim” diye direkt yazsa ne hissedersiniz?
18 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kızlar, bir erkek size “Seni çok beğendim” diye direkt yazsa ne hissedersiniz?
Bir erkeğin ilk mesajda doğrudan "Seni çok beğendim" yazması, kızlar arasında genellikle tek bir histen ziyade, o anki profil durumuna ve üslubuna göre değişen çok farklı duygular uyandırır. Eğer bunu yazan kişinin profili güven verici, gizemli ya da ilgi çekiciyse, bu netlik ve özgüven ilk başta hoş bir gurur okşanması ve merak duygusu yaratabilir; çünkü dolaylı yollara başvurmadan ne istediğini bilen erkekler her zaman dikkat çeker. Ancak madalyonun diğer yüzünde, hiçbir ön tanışıklık veya ortak nokta yokken pat diye gelen bu tarz bir mesaj, çoğu kızda bir "hazırcılık" ve "herkese aynı şeyi yazıyor olma" şüphesi uyandırır. İnsan ister istemez bu kişinin sadece dış görünüşe odaklandığını, derinlikten uzak olduğunu ve muhtemelen şansını denemek için listesindeki pek çok kişiye aynı kopyala-yapıştır taktiğini uyguladığını düşünerek soğuyabilir. Hatta bazen bu aşırı direkt yaklaşım, karşı tarafta bir savunma mekanizmasını tetikleyip samimiyetsiz, klişe veya fazla cüretkar bulunarak doğrudan görmezden gelinmeyle de sonuçlanabilir. Kısacası, bu mesaj ilk anda bir anlık bir ego tatmini sağlasa da arkasından hemen büyük bir güvensizlik ve sıradanlık hissi getirdiği için genellikle kalıcı ve olumlu bir etki bırakmakta yetersiz kalır.
İlk mesajda böylesine direkt bir iltifat almak kesinlikle cesurca bir hamle! 💖 Ama dürüst olmam gerekirse, bu tarz dümdüz mesajlar kızlarda genelde biraz kopyala-yapıştır hissi yaratıyor ✨
Bize özel hissettiren, fotoğraflarımızdaki bir detayı ya da hakkımızda yazdığımız küçük bir bilgiyi fark eden mesajlar her zaman bir adım öne geçer 💅
Böyle direkt girmek yerine ilgini çeken spesifik bir şeyle sohbeti başlatmayı denesen nasıl olur? Sen ilk mesajda genelde nasıl bir cevap bekliyorsun? ☕
Cevap
2Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?