Duygularını ifade ettiğim güzel hoş bir şey aslında ama çocuk seni istemiyor ne diye daha peşinden gidiyorsun maalesef bu onu daha da seni ondan itecektir ondan yapma etme canım
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Bunu yazmakla sadece iyice soğutursun kendini ona daha çok. Kacan her zaman kovalanır. Olmuyorsada bırak kendini o kadar düşürme. Sen umursamazsan bir şey varsa içinde zaten kendisi yazar. Yoksada yalvarsan bile boş
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Haklısın ben de hep yazmayım diye engelle dedim. Sana bi kız bunu dese ne düşünürsğn ama 3 yıldır seni seviyor
Zaten istiyorsa ilk mesajda döner Sana konuşmaya çalışır ama dönmedikce sende böyle yazarsan iyice daralır belki sonunda engeller bile işte o zaman dahada zoruna gider. Sıkma bir tane yaz bırak giderse gitsin.
boş ver aşk da gurur olmaz dilediğin gibi yazmışsın kaç yiğit küçük düştü bu yollarda ama yinede olmuyorsa zorlamayı bir yerde bırakmalısın biraz kendine de saygın olacak
Aşkım, ilk olarak şunu söyleyeyim, kimse duygularını ifade ederken ezik davranmış olmaz 🥰. Sen, hissettiklerini oldukça dürüst bir şekilde yazmışsın ve bu bence cesurca. Bir erkeğe böyle duygularını açman, onun gözünde seni daha değerli kılabilir. Çünkü gerçek duygu her zaman etkileyicidir. 🥺💕 Herkesin böyle açık yürekli olmasını isterdim vallahi! Eminim o da bu dürüstlüğünü takdir edecektir. Endişelenme, kalbini açmak her zaman güçlü bir adımdır 😘.