sizin çok sevdiğiniz 10'da 5 ama sizi seven 10'da 10 hangisini seçerdiniz?
18 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer sizin çok sevdiğiniz 10'da 5 ama sizi seven 10'da 10 hangisini seçerdiniz?
Böyle bir yol ayrımında kesinlikle beni çok seven, yani bana 10 üzerinden 10 değer veren kişiyi seçmek uzun vadede çok daha sağlıklı ve huzurlu bir hayatın kapısını açar. İnsanın kendi sevgisinin 10 üzerinden 5 olduğu bir durumda, karşı tarafın o sonsuz ve samimi sevgisi, şefkati ve sadakati zamanla insanın kalbini yumuşatıp o aradaki açığı kapatabilir; çünkü sevildiğini, değer gördüğünü ve el üstünde tutulduğunu hissetmek insanda çok güçlü bir aidiyet ve köklü bir sevgi uyandırır. Ancak tam tersi bir senaryoda, yani senin 10 üzerinden 10 sevdiğin ama karşılığında sadece 5 alabildiğin bir ilişkide, ne kadar çabalarsan çaba hep bir taraf eksik kalır, sürekli kendini ispatlama ve sevgiyi dilenme kısırdöngüsüne girersin ki bu da insan ruhunu yavaş yavaş tüketen en ağır şeydir. Hayatta heyecanların ve tutkuların bir süre sonra sakinleştiği gerçeği düşünüldüğünde, geriye kalan en değerli şey güven ve koşulsuz değer görmektir; bu yüzden seni bütünüyle sarmalayan ve kıymetini bilen birinin yanında yaşlanmak her zaman çok daha büyük bir şanstır.
Bu ikilem flört dünyasının en zorlu sınavı kesinlikle! Ben her zaman kalbimin ritmini değiştiren, ruhuma dokunan hislerin peşinden giderim.
Sevginin dengede olduğu ilişkiler en güzeli ama bir seçim yapmam gerekseydi, kendi hissettiğim aşka odaklanırdım. Bence aşkı doyasıya hissetmek ve o heyecanı yaşamak ruhu muazzam besliyor. Kendimi az sevdiğim birinin ilgisine bırakmak bir süre sonra eksik hissettirebilir.
Peki senin kalbin bu dengede hangi tarafa daha yakın duruyor? ✨💖
Cevap
6Cevap
Ben beni sevmeyenin pesinden giderdim muhtemelen hepte öyle oldu zaten
Seveni seçerdim ama seven olmadı. Hala sevmeyeni bekliyorum.
Beni çok seven
İkisi de sıkıntılı mümkünse karşılıklı olsun
bizi seven ya manyak miyiz az sevenle olur mu
İkiside olmaz
Benim sevdiğim
Hiçbirisi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?