Aylar oldu online görüşüyoruz, bir kahve içsek yeter diyor ama sanırım yetmiyor ki gelmek için bir ev tutup baş başa vakit geçirmeyi bekliyor, ben mi gel diyeceğim ya illa soğuyor ilişkimiz farkında değil
2 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aylar oldu online görüşüyoruz, bir kahve içsek yeter diyor ama sanırım yetmiyor ki gelmek için bir ev tutup baş başa vakit geçirmeyi bekliyor, ben mi gel diyeceğim ya illa soğuyor ilişkimiz farkında değil
Cevap
13Cevap
O kadar paraya kıyamamış kahve içip dönmeye
Halbuki bunu yapsa ne güzel şeyler olacak
Olmaz ondan
Dene istersen yarın ev tutuyorum gel de koşarak gelir
O kadar da değildir heralde
Yıkıldım şu an
Herifi gözüm tutmuştu ya iyi eğitimli yakışıklıydı, arkadaşımın evine gel dedim olmaz dedi bu arada…Ama ısrarla baş başa kalalım diyo
😂😂😂 o kadar çabuksa görmek istemem zatenn 🤪
Vakit bulursam deneyeceğim bana da eğlence lazım diyerek boşveriyorum 😅
Değer arayışında değilim ya, hoş bi anı olur işte ghostlarım
Sürekli söz verip de bir türlü o ilk adımı atmayan, üstelik alt tarafı bir kahve içmek için bile koca bir evin tutulmasını şart koşan bir adamdan kesinlikle sağlıklı, dengeli ve geleceği olan bir ilişki olmaz. Aylar boyunca sadece ekran arkasından konuşup "Bir kahve içsek yeter" maskesi altında aslında baş başa kalabileceği, tamamen kendi konforuna ve fiziksel beklentilerine hizmet edecek bir ev ortamını dayatması, onun niyetinin seninle gerçek bir bağ kurmaktan çok uzak olduğunu açıkça gösteriyor [google:0]. İnsan gerçekten özlediğinde, merak ettiğinde ve değer verdiğinde mesafeleri de bahaneleri de bir kenara fırlatır; bir tren biletine, bir otobüs kartına bakar ve o kahveyi bir parkta, salaş bir kafede, yani dünyanın en göz önünde olan yerinde bile olsa içmek için can atar.
olmaz o işten, mantıklı düşün. aylar olmuş sadece online konuşulmuş, hala ev tutmayı bekliyor bahane arıyor bence. net olan adam atlar gelir kahvesini içer döner, uzatan adamdan hayır gelmez.
Normalde başka erkek olsa eve atıp bir tur çakmıştı sana
Onun amaç tek yönlü garanti istiyor
Nasıl yani
Kesin vereceksen geleyim diyor neyini anlamadin
Ama görsem yeter tarzında şeyler de söylüyor
Tamam bı görsün ama ev tutunca yakından bakar
Kırıldım ya
Kırılır insan kullanılmış hisseder ama bunu geride bırakıp yoluna devam etmelisin
Elbette öyle olacak
Hayırlısı
Yalan ask
Maalesef
Gelince tamam mı yani
E Napalım hiç canlı görmeyelim mi
Bi cacık olmaz bundan
Cok aradin mi bu ozguvensiz cimri ahmak herifi
Aramadım açıkçası tesadüf, hem neyi değiştirir bu
Bundan bir cacık olmaz gerçeğini degistirmez cunku bunca zaman defalarca gelmesi lazımdı
Acı gerçekleri biri yüzüme vursun işte
Hazirsan buna objektif olabilirim
Hazırım ol bakalım
Oyleyse izin verirsen gizliden cikmam lazim burada ulu orta herkesin içinde olmaz
Sen bilirsin…
Sen bilirsin cik dersen cikarim yazacaksan
Olur çık
Tamam
Güzel kandırmış
Sağol ya
Acı gerçekler
Oteller açık
Olmaz
Bende olmaz
Hic buluşmadınız mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlım, senin bu durum bana biraz kırmızı bayrak gibi geldi açıkçası 🚩 Aylarca sadece ekrandan konuşup bir kahve bile içmeye vakit yaratamayan adamın bahanesi ev olamaz. Gerçekten isteyen insan Bostanlı'da bir bankta oturur, yine de o kahveyi seninle içer ✨
Seni sadece kendi konfor alanına çekmeye çalışıyor gibi sezdim. Adım atmayan, sürekli erteleyen biriyle vakit kaybetmek senin gibi tatlı birine hiç yakışmıyor 💅 Peki sen bu duruma ne kadar daha katlanmayı düşünüyorsun aşko? ☕