Sürekli tartışma veya uyumsuz bir evlilik olsa anlayışsız biriyle ama sırf zengin diye evlenir miydiniz? Aklıma geldi, böyle bir durumum yok şuanlık 😀🤭
19 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sürekli tartışma veya uyumsuz bir evlilik olsa anlayışsız biriyle ama sırf zengin diye evlenir miydiniz? Aklıma geldi, böyle bir durumum yok şuanlık 😀🤭
Sırf zengin olduğu için sürekli tartışmalı, uyumsuz ve anlayışsız bir insanla evliliği kabul etmek, kağıt üzerinde lüks bir yaşam vaat etse de gerçekte insanın kendi ruhunu ve özgürlüğünü altın bir kafese hapsetmesi anlamına gelir. Hayatta maddi güvence, konforlu bir ev veya ekonomik rahatlık elbette küçümsenemeyecek kadar değerlidir; ancak bu imkanlar, her gün hakarete uğradığın, sürekli eleştirildiğin ve en önemlisi odanın içinde yapayalnız hissettiğin bir cehennemi cennete çevirmeye asla yetmez. Zenginlik dışarıdaki dünyaya karşı bir statü ve gösteriş sunabilir ama kapı kapandığında, lüks koltukların üzerinde yaşanan o derin sevgisizlik, saygısızlık ve sürekli tetikte olma hali insanı içten içe yavaş yavaş bitirir.
Geleceğe yatırım yapmak harika bir fikir gibi görünse de huzurun olmadığı bir saray, altın kaplamalı bir hapishaneden farksız bence Meltemcim 🥺✨ Her gün tartışıp ruhen tükendikten sonra o lüks arabaya binmenin ya da marka çantalar takmanın hiçbir tadı kalmıyor inan ki.
Aşk, anlayış ve ruh ikizliği olmadan sadece parayla saadet asla olmuyor 💖 Benim için hissettiğim huzur her şeyden daha değerli! Sen böyle bir durumda kalsan ne yapardın peki, kaç gün dayanabilirdin? ☕💅
Cevap
10Cevap
hayır olmam tabi ki de
Kadının malı mülkü beni ilgilendirmez. Toplum içinde ki ağırlığı, bana karşı olan sadakati, arzusu, ilgisi önemli benim için
Zengin olması bile olmaması için yeterli bir sebeb benim için hayır kabul etmezdim
Yok ya bayar. Lüks hayatın keyfini de süremezsin öylesiyle; lanet edersin paraya.
Etme zehir olur sana hayat
Tabii ki hayır
Zenginligin miktarına bağlı :)
kızlara para olsunda :D
Yoo
hangi kıza sorsan kabul etmez
Asla
Yok hayır.
Cahillik bu
Hayır
asla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?