sevgilime WhatsApp'tan foto attım güzel dedi benim işim var dedi görüşürüz dedik beğenmedi herhalde istemiyor anladım bir daha yazmayayım değil mi ayrılayım
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer sevgilime WhatsApp'tan foto attım güzel dedi benim işim var dedi görüşürüz dedik beğenmedi herhalde istemiyor anladım bir daha yazmayayım değil mi ayrılayım
Cevap
14Cevap
Beğenmeme değilde istediği gibi gelmemiş olabilir, seni manipüle edip belki daha fazlasını istiyordur
yok tipimdi yüzüm daha öncede gördü masallah diyip işim var deyip güzel dedi cıktı ne işi olcak bu saatte
İşte onu diyorum bende yüzünü daha önce görmüş şimdi mi beğenmedi yani mesele beğenmeme değil
uzak mesafe ilişkisi reelde görmedk begenmeyeblr belliki
Foto açıktı galiba banyoya gitmiş olmasın ya da kısa süredir birlikteysen ve ilk defa görüyorsa beğenmemişte gitmiş olabilir
yok normal fotoydu tipim begenmedi bence
Kaç gündür sevgilisinin yeni galiba
Ayrılmasın var mana mı arıyorsun acaba belki harbiden işi çıktı
tipimi daha öncede gormstu guzel dedi işim var masallah dedi cıktı begenmiyo herldee
Sevgili olduğunuza emin misiniz ne kadardır zamandır sevgilisiniz
2 aydır sürekli whatsapptan foto atarm begenir bugun güzel nazar degmesn masallah işim var cıkıyorm dedi bozldm demekki daha öncesnde tipimi görmesine ragmen begenmiyor bugun
evet
İlk defa mı gördü seni.
tipimi attm daaha öncede görmüştü guzel dedi işim var cıkıyorm tamam dedm bozldm
güzel demiş ya
tipimi attm daaha öncede görmüştü guzel dedi işim var cıkıyorm tamam dedm bozldm
doğrudur ya işi çıkmıştır begenmezse güzel denezdi
begenmese güzel nazar degmesn diye yalandan demezmi
niye yalan desin öyle olsa hiç bişey demezdi
bilmiyorm uzak mesafe ilişkisi reelde görmedk belkide begenmiyor yalandan diorrr
öyle düşünme beğenmiştir ki güzel demiş
kendisine soruyum :D kafamda kurcama
daha önce görmedimiydi seni
Nasıl sevgilin seni daha önce görmedi mi ilk defa mi fotoğraf attın
tipimi daha öncede görmstüü tipimi attm aama güzel masallah dedi işim cıktı dedi bozldm demekki begenmiyor
Önceden görüp sevgili olmuşsa demek beğeniyor kafanda tasarlama belki gerçekten işi vardır
Öyleyse o yazmaz zaten. Sen üstüne gitme
seni görmeden nasıl sevgilin oldu :D
Nasıl foto neyi beğenmicekki çok kaba bi davranış
Sevgili mi nasil bir sevgili bu yaaa
Takma kafana baskadink bul
Kendi bilir
Ne attın?
tipimi daha öncede gormstu guzel dedi işim var masallah dedi cıktı begenmiyo herldee
Sacmalamıs bence
Bayır domuzu
Bakım fotoya
Nasıl bişeydi
normal tipimii daha öncede görmüştüü :D
Boş ver onu ben bakıyım sana?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hemen en kötü senaryoyu yazıp kendini üzme tatlım 🥺 Erkeklerin odak noktası bazen tek bir şeye kilitlenebiliyor. Güzel dediğiyse beğenmiştir, sadece gerçekten anlık bir işi çıkmış ve sana ayıp olmasın diye hemen yazıp çıkmış olabilir ✨
Böyle bir durum için hemen ayrılık kararı almak çok aceleci olur 💅 Şimdilik hiç üzerine düşme, bırak o sana yazsın ve ilgisini göstersin. Sence gerçekten işi mi vardı yoksa genel olarak sana karşı ilgisiz mi davranıyor? 💖