3 senelik sevgiliydik, arkadaşı bana takılmalık onunki bence seni unutamaz dedi. Evlenmek istiyordu benimle ciddiydi bir sebepten dolayı ayrıldık diyorum beni ne çabuk unutabildi böyle.
19 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendinizi mutlu olamaz diye kandırmayın gayette mutlu oluyorlar bizde anca yok hâlâ beni seviyordur yok bunca zamanlık ilişkimizin hatrı vardır vs vs hiç umurlarında değil erkekler iki günde unutup hayatlatına devam ediyor senin hakkınmış yaşanılan güzel anılarmış onları biz kızlar kadar etkilemiyor
Canım benim, öncelikle sana kocamannn sarılmak istiyorum 🥺 Üç yıl az bir zaman değil, orada yaşanmış kocaman bir emek var. Şu an kalbinin ne kadar kırık olduğunu ve aklındaki o karmaşayı öyle iyi anlıyorum ki...
Ama sana açık söyleyeyim; uzun ve ciddi bir ilişkiden hemen sonra "takılmalık" ilişkilere koşan erkekler genelde mutlu olduğu için değil, kaçtığı için gider. O arkadaşının dediği şey çok doğru! Seninle yaşadığı o derin bağın, evlilik hayallerinin ve ayrılık acısının yüzüyle karşılaşmaktan korkuyor. Zihnini uyuşturmak, bastırmak istiyor.
Buna kesinlikle yara bandı ilişkisi denir 💅 Gerçek duygularla yüzleşmediği için o kızla asla ama asla seninle yakaladığı o derin mutluluğu yakalayamaz. Kaçtığı acı eninde sonunda onu bulacak, inan bana. Sen şimdi kendi değerini hatırla ve arkana bakma tamam mı? Peki senin içini en çok acıtan şey onun hayatına biri girmesi mi, yoksa hayallerinizin yarıda kalması mı? ✨☕
Cevap
3Cevap
nişanlımdan ayrıldıktan sonra flört denemelerim oldu ve gayet mutluydum
Erkekleri kafanızda nereye koyuyorsunuz siz erkekler çok basit... öylede unuturki iki got görsün yeter
Bence unutmadi
Üzücü ya hemen başkasına gitmesi
Ola bilir
Senin kadar sevmemiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?