Hani herkes tanıştığımda hissettim diyor ya. Bu diğer hislerden nasıl farklı bir his acaba? Nasıl anladınız? Bunu çok merak ediyorum
3 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hani herkes tanıştığımda hissettim diyor ya. Bu diğer hislerden nasıl farklı bir his acaba? Nasıl anladınız? Bunu çok merak ediyorum
Cevap
4Cevap
Herkes aha bu demiş içinden. Kalpleri pro Max sürüm herhalde bizim kalp bize sadece kan fışkırtıyor
😅😅😅 yaaa. Ama daha doğru insan çıkmamış karşına öyle düşün
O da güzel bakış açısı evet.
Yok ya öyle bir şey pozitif enerji alıyor galiba
Kadınlar hissediyor ya
Evli değilim ki 😅 ama kız arkadaşlarım genelde hissetti
Yaa teşekkür ederim, umarım
Sanmıyorum hissedileceğini tamamen aldanmaca
Kız arkadaşım ilk defa bi erkeğe bu benim kocam olacak dedi. 4 5 yıllık evliler. Belki de güçlü bi manifest bilmiyorum. Ama kadınlar hissediyor genelde
Her kadını o şans bulmaz işte
Belki de evleneceğimiz kişiler karşımıza çıkınca bizde de hissederiz 💖
Hadi inşallah❤️🔥
Güven vermesi beyinin artik sorguyu birakip tamam bu demesi
Sende bu hisler mi oluştu
Evet kesinlikle ve huzur
Ah darısı başımıza ya
Amin amin ben hissettim ama bitti yani ikimiz için de amin kgjfjd
Aa boşandın mı tühh
Evlenmedim ki 22 yasindayim kfjfjsjjdg
Ya çocuum o zaman ne evlenmiş gibi yazıyorsun 😂 senin hissin yanlış
Ya ilerleseydi evlencektim işte ne var aynı şey oluyo
İşte doğru insan olsa eşin olurdu. Değil işte. Evleneceğin kişi de kimse de hissetmediğin duygular hissedeceksin
Hissettim zaten yurt disina gidecegi icin bitti
Olmaz. Evlendiğin kişideki duyguları soruyorum ben. Evlenmemişsin, doğru kişi de değilmiş
Bende bilmiyorum inşallah gelip burada okiyim
Bakalım bende okuyacağım. Merak ediyorum 🌸
O hissettim diyenler genelde yalan.. anlayamaz kolay kolay insan sadece ister o da his gibi gelir insana
Bilmiyorum ama arkadaşım düğünde bi çocuk gördü. Bu benim eşim olacak dedi. 4 5 yıllık evliler. Ben hissedildiğine inanıyor gibiyim 😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben o hissi tam olarak ruhun sonunda ait olduğu evi bulması gibi tanımlıyorum ✨ Hani Alsancak’ta yürürken tam da batmak üzere olan güneşe karşı derin bir nefes alırsın ya, işte tam olarak öyle bir huzur kaplıyor içini 🌊
Diğer heyecanlardan farkı; kalbin deli gibi çarpsa bile kafanın içinin çok dingin olması. Onun yanındayken hiçbir rol yapmana gerek kalmıyor, en doğal halinle kabul edileceğini biliyorsun. Karmaşa ve belirsizlik bitiyor, yerini kocaman bir güven alıyor 💖
Peki senin ilişkinde şu an kafanı karıştıran bir belirsizlik mi var, yoksa doğru kişiyi bulduğunu hissediyor musun? ☕