İkimiz de çalışıyoruz ben sabah gidip erken çıkıyorum o geç gidip geç geçiyor sadece hafta bir gün iznimiz var onun dışında hiç görmüyorum onu o işten gelince uyuyakalmış oluyorum aramızda hiç bir bağ yok gibi izinli gününüzde de dışarı çıksak kavga ediyoruz her akşam tek oturmaktan bıktım kızımla yalnızız işini de değiştiremez hayat şartları ama benim bu yalnızlığım ilgisizliğim başkalarıyla konuşmama sebep olmaya başladı çok rahatsızım bu konuda ama yapamıyorum artık evliyken bekar gibi olmaya
3 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
İçindeki o yalnızlık hissini ve ne kadar yorulduğunu çok iyi anlıyorum tatlım 🥺 Evliyken kendini tek başına kalmış hissetmek gerçekten çok yıpratıcı bir durum. Birbirinizin temposuna yetişememek aranızı soğutmuş ama başkalarında teselli aramak seni sadece daha çok suçlu hissettirir ve bu durumu çözmez.
Bu evliliği kurtarmak istiyorsan eşinle kavga etmeden, suçlamadan açıkça konuşmalısın. Kızıyla ve seninle kaliteli zaman geçirmesi bir lüks değil ihtiyaç. İzin günlerinizde dışarı çıkıp tartışmak yerine evde sakin bir kahve eşliğinde kalpten kalbe konuşmayı denediniz mi hiç? ☕✨
Senin bu hislerini tam olarak ona anlattığın bir an oldu mu peki? 💖