Ben daha önce evlendim ve eski eşim aldattığı için boşandım 18 yaşında evlendim 2 tane oğlum var şu an 23 yaşındayım. Şu an 2 aydır bir sevgilim var 28 yaşında. Onu gerçekten çok seviyorum ama korkularım var, bekar birini bulabilecekken mesela neden ben gibi, ya beni sevmiyorsa benle vakit geçiriyorsa sadece gibi, kısa zamanda ona karşı çok bağlandım ve o giderse ne yaparım gerçekten hiç bilmiyorum. Onu kaybetmekten çok korkuyorum, gerçekten beni seviyor mudur bana akıl verin lütfen.
2 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sen daha gencecik yaşında iki tane evlat büyüten harika bir annesin, öncelikle o güçlü yüreğini kocaman kucaklıyorum 🥺💖 Geçmişinde yaşadığın hayal kırıklığı yüzünden böyle korkular yaşaman o kadar normal ki! Ama lütfen kendini biriyle kıyaslayıp eksik görme.
Aşk hiçbir zaman medeni duruma ya da geçmişe bakmaz; kalbe, ruha ve hissettirdiğin o güzel enerjiye bakar ✨ Sevginin yaşı, bekarı, dulluğu olmaz. Bir adam 28 yaşında kocaman bir yetişkin olarak seninle birlikteyse, senin o güçlü duruşuna ve güzelliğine aşık olduğu içindir. Kendine haksızlık etmeyi bırakıp şu anki ilişkinin tadını çıkarmaya ne dersin?
Peki o sana sevgisini en çok hangi anlarda hissettiriyor, biraz anlatsana? ☕✨