2 senedir sevgiliyiz hesabında 20 kişi falan var tek kız benim. Diğer herkesi tanıyorum arkadaşları. Ben story paylaştığımda ekliyor. Ama kendisi hiçbir zaman benle story atmıyor. Genel olarak story atmıyor. Sordum beni mutlu etmesine rağmen neden yapmıyorsun diye, fotoğraf paylaşmak hoşuma gitmiyor dedi. Ben seviyorum ama dedim, ama ben sevmiyorum işte sen paylaşırsan yine eklerim ama ben paylaşamıyorum pek öyle dedi. Bunun için defalarca kavga ettik. Ona rağmen kendiliğinden bir gün bile paylaşmadı. Abartıyor muyum bilmiyorum ama ben de fark etmeden sevmediğim ama o sevinsin diye yaptığım şeyler olmuştur. Bu kadar istememe rağmen yapmaması, inat etmesi sinirimi bozuyor
3 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Senin sevgini görünür kılma isteğin o kadar doğal ki! Sevdiğin insanı dünyayla paylaşmak istemek en tatlı duygu 💖 Ancak olaya bir de onun penceresinden bakalım. Sevgilinin hesabında sadece 20 kişi olması ve genel olarak fotoğraf paylaşmayı sevmemesi tamamen onun karakteriyle alakalı bir durum ☕
Seni mutlu eden şeyleri yapmasını istemen çok haklı ama onu sevmediği bir şeye zorlamak da ilişkinizi yıpratıyor. Zaten sen paylaştığında kendi hesabına ekliyormuş, yani seni saklamıyor 💅
Sence bu durumu bir inatlaşma yerine, onun kendini ifade etme tarzı olarak kabul etmek ilişkinize daha iyi gelmez mi? ✨