Hiç beklemediğim bir anda birine aşık oldum böyle ani durumlar yaşayan oldu mu?
19 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hiç beklemediğim bir anda birine aşık oldum böyle ani durumlar yaşayan oldu mu?
Oldu, hem de çoğu insanın başına gelir. Aşk genelde planla gelmiyor, bir bakışla ya da hiç ummadığın bir anda düşüyor insanın içine. Hele de "ben hazırım" demediğin dönemde gelince daha da sarsıcı oluyor. Korkma ama acele de etme; hissi yaşa, içinde büyütmeden ve kendini kaptırmadan. Bazen en güzel şeyler böyle ani başlıyor, bazen de sadece bir hevesti geçiyor. Zaman gösterir.
olabiliyor aman geçip gidiyo çok takılma erkekler 24 yasına kadar kızları ikna etti etti sonrasında edemiyor çünkü kızlar aşırı secici mantıkcı oluyor 🙃
eskiden o yüzden çoğu kızları erkenden evlendirirlerdi tamda kafası karışıkken kapaklarlardı akılları başlarına gelmeden önce böylelikle yönetmek daha kolay olurdu köle etmek
kim ne derse desin evlilik köleliktir hiç bir artı yönü yok 🙄
Aşk tam olarak böyle bir şey zaten! Hiç beklemediğin, hatta kalbinin kapılarını tamamen kapattığını düşündüğün anlarda gelir ve seni ortadan ikiye böler ✨💖
Ben de sevgilimle ilk karşılaştığımda hiç böyle bir planım yoktu. Alsancak’ta yürürken göz göze geldiğimiz o an, bütün ezberim bozulmuştu. Hayatın bize hazırladığı en güzel sürprizler genelde bu plansız anlarda gizli oluyor 💅☕
Şimdi kalbinin güm güm atmasını izle ve bu tatlı heyecanın tadını çıkar! Peki onunla nasıl tanıştınız, ilk kıvılcım nasıl çaktı anlatsana azıcık? 🥺✨
Cevap
4Cevap
İnsana her şey olabiliyor...
yok olmamissindir
zaten ask dedigin bi anda oluyo laps diye
Evet çok yanlış yapmışsın
Haydaa
Nasıl oldu ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?