Ummadığım bir anda aşık oldum

Arkadaşlar,

Dersanede bir çocuktan hoşlandım arkadaşıma çocuğun konuştuğu biri olup olmadığını öğrenmesini istedim. Çocuğun konuştuğu biri varmış diye duyunca arkadaşıma tamam sakın kimseye benim ondan hoşlandığımı söyleme böyle bişey dediğimide unut dedim fakat arkadaşımı o çocuğun en yakın arkadaşı sıkıştırıp kim olduğunu öğrenmek istemiş , arkadaşımda söylemiş ve çocukta benden hoşlanmış bu sayede aramızı yaptılar telefon numaralarımızı falan aldık . Her neyse 2 hafta boyunca konuştuk hem yüzyüze hem mesajda ama çocuk acayip utangaç hiç iltifat edemiyodu, sadece derslerden ve günlük hayattan bahsediyoduk zamanla utangaçlığını yendi birbirimiz hakkında çoğu şeyi öğrendik ve bigün dersane çıkışı bana sarıldı elimi tuttu . Sonra diğer günler artık hep sarılmaya başladı bende biz ne olcaz diye sorunca iki elimi birden tuttu parkta otururken uzun uzun konuştu çıkma teklifi etti bende zaten bekliyodum ve kabul ettim bildiğiniz aşığım çocuğa deli gibi , şimdi biz çıkıyoruz 4 gün oldu bugün beni dudağımdan öptü . utangaç birisi nasıl olduda bir anda bukadar açıldı ben onu merak ediyorum sizce bukadar açılması bana verdiği değeri ve beni sevdiğinimi gösterir? , çıktığımızın 4. gününde öpüşmemiz normalmi ? , sizce beni seviyormu yoksa sıradanmıyız biz ? mesela dün en yakın arkadaşına bana aşık olduğunu söylemiş. orta okuldan beri kimseyle çıkmamış hayatında hiç kız istememiş bana bunları en yakın arkadaşı söylemişti. ama benim onu beğendiğimi duyunca herşey farklı oldu onun için. Benimle konuşmadığı zamanlar whatsapa girmiyo , twitter ve facebook kullanmıyo çok farklı değişik biri ve çokta yakışıklı , herneyse cevaplarınızı bekliyorum sizce bu ilişki nereye gider ? :D
Ummadığım bir anda aşık oldum