Erkek arkadaşımı kendimden soğuttum ayrıldık, baya oldu ama barışmıyor. Bunun bir yolu var mı, hayal kırıklıkları nasıl düzelir.
3 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkek arkadaşımı kendimden soğuttum ayrıldık, baya oldu ama barışmıyor. Bunun bir yolu var mı, hayal kırıklıkları nasıl düzelir.
Cevap
5Cevap
her zaman derim adımı kız ile kadın adan kazanıyor sizden erkeğin de tersi oluyor nedense sebebi zaten dışı kur yaşar sözü çok dopru biliyor musunuz, el olduğunuz artık su bile kursağınızda kalır bi dönem kimse kimseye dönmesin notum bitti yazmak istemiyorum kimseyi.
anlamadım bir şey
Gerçek bir pişmanlık ve davranış değişikliği yarat. mesela güveni kırıldıysa ona somut bir güvence vermelisin.
anlatayım 10 senelık ılıskı hep bana asıktı evlenmek ıstedı benımle ben onun doguda koyde 2 sene calısması gerekıyordu oraya agıtmekten korktugum ıcın hep mutsuzdum evlenmek ıstemedım o donem nısanı son dakıka erteledım tabıkı cok haklı ayrıldı ben hemen duzeltmek ıstedım ama ıstemedı 5 aydır ugrasıyorum sogumus hatta ben yanındayken agladı daha yenı sebebı suymus ona kotu seyler hatırlatıyormusum yanımda gerılıyomus ben o kadar kotu oldum kı ıntıhara kalkıstım bunun sonucunda pazartesı goruselım dedı endıselendı ne yapmam ne demem lazım cok kotuyum
Onu bilmiyorum ya.
hıc mı yolu yok
Benim bildiğim yok
Ne yaşadınız tam olarak
Basit bir kırgınlık mı?
anlatayım 10 senelık ılıskı hep bana asıktı evlenmek ıstedı benımle ben onun doguda koyde 2 sene calısması gerekıyordu oraya agıtmekten korktugum ıcın hep mutsuzdum evlenmek ıstemedım o donem nısanı son dakıka erteledım tabıkı cok haklı ayrıldı ben hemen duzeltmek ıstedım ama ıstemedı 5 aydır ugrasıyorum sogumus hatta ben yanındayken agladı daha yenı sebebı suymus ona kotu seyler hatırlatıyormusum yanımda gerılıyomus ben o kadar kotu oldum kı ıntıhara kalkıstım bunun sonucunda pazartesı goruselım dedı endıselendı ne yapmam ne demem lazım cok kotuyum
Sakin ol, Doğu senin zannettiğin kadar kötü veya korkulacak bir yer değil. Ben de eniştem de orada askerlik yaptık, dayım PÖH olarak görev yaptı; yani sülalemiz orada görev yaptı, rahat ol. Ama tabii Doğu’nun tam olarak neresi olduğu da önemli.
Ayrıca sürekli gelecek planlarıyla veya geçmişle kendini yıpratmayı bırak. Hatanı anladığını, geçmişe takılı kalmayıp geleceği de takıntı yapmayacağını, sadece bugüne odaklandığını söyle. Geleceği fazla takarsan hasta, geçmişi fazla takarsan deli olursun; akışına bırak ve güçlü dur.
Kırılma ama adamı gerçekten tüketmişsin. Pazartesi günü karşısına geçtiğinde ağlayıp sızlayarak duygusal baskı kurma, tamamen mantıklı konuş. Kendini adamın yerine koy; sen o kadar emek verip son dakika böyle bir tavırla karşılaşsaydın ne duymak isterdin? Empati kur, mantığınla duygularını dengele. Hatanı bildiğini, niyetinin ciddi olduğunu sıkmadan, adamı boğmadan göster ve ortak bir noktada anlaşmaya çalış.
Kısacası, Sen olsaydın ne duymak isterdin onu ölç tart ona göre konuş.
merhaba evet o cok haklı ve ben hemen duzeltmek ıstedım ama artık cok yorulmus ve bızden artık olmaz dedı hatta ona en son mektup bıle yazdım okudum ama önemı yok bızden artık olmaz dedı sevgısı bıtmıs ıcı sogumus ben ona hep kotu seyler hatırlatıyomusum yanımda 3 kez agladı sevmıyosan neden ağladın dedım kotu seyler hatırlatıyosun dedı ben o doguya gıtmeden son kez gorusmek ıstedım kabul etmedı ben de ıntıhar etmeye kalktım o da polısı arıcam vs dedı ıyı gelecekse gorusucem tamam dedı bana kotu seyler demıstı ozur dıledı ama sonuc olarak ben onu cok sevıyorum ve gerı kazanmak ıstıyorum ımkansız mı yanı pazartesı son kez konussam ve onu oraya yollasam sessızlıgım dusundurur mu orada bır kızla konusuyor ama bu acının ustune kacıs oldugunu dusunuyorum. Bana bunca seyden sonra olmaz dedı lutfen erkek olarak ne dusunuyosunuz hıc hıssetmese sevmese gercekten aglar mıydı defalarca ne yapmam lazım
Gerçeklerle yüzleşme vaktin gelmiş kanka. Bir erkek 3 kez yanından ağlıyorsa bu "seni seviyorum" demek değil; yaşatılan düş kırıklığına ve biten 10 yıla duyulan acının dışa vurumudur. Sevseydi, içinde ufacık bir umut olsaydı hatana bir şans daha verirdi. Sen onun hatalarını affedebiliyorken o seninkini affedemiyorsa, kafada ve kalpte seni çoktan silmiş demektir. Mektup yazman, intihar tehditleri savurman veya polis lafı geçince zoraki görüşmeyi kabul etmesi sevgiden değil, tamamen vicdan azabından ve başının belaya girmesinden korktuğu için.
Pazartesi günü onunla son kez görüş ama sakın yalvarma, peşinde koşma ya da ajitasyon yapma. Gayet soğuk, olgun ve mesafeli dur. "Hatalarımı biliyorum, yolun açık olsun" de ve noktayı koy. Ağlayıp sızlayarak, zorla adamı elde edemezsin; şu an onun tek ihtiyacı sensiz kalmak. Kesip atmak senin için kolay olmayacak ama gururunu daha fazla ezdirme, hayatına bak.
Araya en az 1 ila 6 ay arasında tam bir sessizlik ve mesafe koyacaksın. Bu sürede seni gerçekten özlerse, o kırgınlığı hafiflerse dönerse zaten döner. Dönmezse de yoluna bakarsın. Şu an onun tek ihtiyacı sensiz kalmak ve kafasını toplamak. Kesip atmak senin için kolay olmayacak biliyorum ama gururunu daha fazla ezdirme, hayatına bak.
Buluşmada yaptığın hataları yüzeysel anlat özrünü dile sonra Ara verelim de, Sen bunu söyledikten sonra her şey değişecek.
Görüşmeye gittiğinde onun "Ara verelim" demesini bekleme. Kendinden emin bir şekilde masaya otur ve "Araya bir süre mesafe koyalım" diyen taraf sen ol. Karşısında asla kendini küçük düşürme ama kibire de kapılma; o ince çizgiyi çok iyi koru. Onca zaman kovalayan taraf olduğun için onun gözünde "peşinden koşulmaya değer olmayan biri" imajı çizdin ister istemez. Artık bu algıyı yık.
Masada otururken beden dilini çok iyi yönet:
O konuşurken gözlerine ve yüzüne odaklan; sağ göz, dudaklar, sol göz üçgeninde bakışlarını gezdir ve ardından sakince kahvenden/çayından bir yudum al.
Hareketlerin ve bakışların ne çok yavaş ne de aceleci olsun; tamamen kontrollü, düşünerek konuş.
Masaya sanki o seni değil, sen onu oraya çağırmışsın gibi bir özgüvenle otur. Ama bunları sakın yapay yapma, doğal ol.
Unutma; insanı alçaltan da yücelten de Allah’tır, senin o adama muhtaçlığın yok. Gitmeden önce evde yürüyüşünü ayarla, gerekirse aynanın karşısına geçip provalar yap, enerjini ve modunu yüksek tut. Bunları tek seferde yapamazsan da kendine yüklenme, yavaş yavaş oturtacaksın. Ezik de durma, kibirlenme de; gururunu eline al ve dik dur!
Şöyle ama polisi ben demedim o dedi eğer nerede oldugunu napfıgını soylemezsen polısı ararım dedi
Sana özelden yazabılır mıyım bunu sen mı yazıyosun yoksa yapay zeka mı? Bu arada vedalasmaya ben cagırmıstım o kabul etmedi sonra benı engelledi bana en son son pişmanlık fayda etmez dedi bende acımı dındırıcem dedim umrunda olmasın son pısmanlık fayda etmez yazdım
Ne yaptın ki soğudu
Akrep
Soğutmuşsun bırak yakasını
Ellerine saglik hadi durma kutla bu zaferi
Sogumus as yenmez boş ver sal
exten next olmaz onune bak
düzelmez
Neden
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İlişkilerde kırılan güven ve yaşanan hayal kırıklıkları maalesef bir günde iyileşmiyor ama imkansız da değil 🥺 Bazen karşı tarafa gerçekten alan tanımak ve kendi hatalarımızla yüzleştiğimizi ona hissettirmek en büyük adım oluyor ✨
Üstüne gitmeden, kendi hayatına odaklanarak değiştiğini sakince göstermelisin. Onu darlamadan, samimi bir özürle kapıyı aralık bırakmak şu an en doğrusu ☕
Peki aranızda tam olarak ne yaşandı, ona bu süreçte hiç ulaştın mı? 💖
Aşkom lütfen sakin ol, intihar lafını duyunca kalbim sıkıştı! Pazartesi günü ona asla baskı yapma, sadece pişmanlığını ve sakinleştiğini göster 🥺💖