9 senemiz beraber geçmişti, aileler yüzünden ayrılmak zorunda kaldık. Şimdiki eşim çok iyi olsa da eski eşime karşı üzülüyorum, o ise evlenmedi, beni sevdiğini söylüyor. Hâlâ daha bu çıkmazdan nasıl çıkacağım bilmiyorum :(((
3 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 9 senemiz beraber geçmişti, aileler yüzünden ayrılmak zorunda kaldık. Şimdiki eşim çok iyi olsa da eski eşime karşı üzülüyorum, o ise evlenmedi, beni sevdiğini söylüyor. Hâlâ daha bu çıkmazdan nasıl çıkacağım bilmiyorum :(((
Cevap
12Cevap
Üzülerek söylüyorum ama işte bu yüzden dul insanlardan uzun süreli ilişkisi olanlardan uzak durun sizi seviyormuş gibi yaparlar ama akılları hala ilkindedir ondadır siz ne kadar iyi olursanız olun mutlaka sizde onu aramaya çalışırlar. İlkiniz ve sonunuz olacak kişiyi bulmaya çalışın benden tavsiye.
ay senin adına o kadar çok üzüldüm ki ben açıkcası bu durumda olsaydım bende unutamazdım içim yandı insan yanındakinden bile midesi bulanır keske boşanmasaydınız 😓
eskiler boşuna dememiş yastık degişiyor kader degişmiyor şimdi sana ne yapılsa ne kadar herseyin iyi olsada gözüne gelmiyodur rabbim içine huzur versin
Keske ama o bosadı benı :/
Amin canım cok sağol🙏🏻🙏🏻💜
Çünkü kadına rahat, huzur ve mutluluk batar
Kadınlar kaostan beslenir. İlla kendilerini üzecek bisey bulur. Bu konuda tıp bile caresiz 😂
O zaman daha tam iyilesmeden atlatmadan neden evlendim ve yanindaki adamin ahini aliyorsun
Evlenmek zorundaydım tek basıma yasıyodum cunku dul damgası yemek ıstemedım turkıyeyı bılıyosun
Ml ml hareketler yapma agzini kirarim senin
O zaman eski kocani unutup önüne bakacan sanane bekar olup seni sevmesindn artik surtk
Evli biri olarak eşinin yerinde olmak istemezdim ruhen yanındasın kalben eskide kalmışsın
Herkes hayatini yasar kendini bu kadar uzme evlenmissin onu en bastan silip atmissin
Eskiden mutlu bir anı olmasa bile yaşanmış bazı şeyler acıtabiliyor
İçinde kalmış
Buda senin bencil ve imanının zayıf olduğunu gösteriyor ilk fırsatta evlenmişsin
:(
Yuvanı düşün
Hayatına bak
özledin yani
Hayır sadece resımlere uzuluyorum
İyi
Doymuyorsun
Cocuk var mı
Evt
Oldu baya
Ne farketcek
Nedır
Yaz brdan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum seni çok yoruyor olmalı, seni o kadar iyi anlıyorum ki... ✨ 9 yıl dile kolay, koskoca bir yaşanmışlık ve yarım kalmışlık hissi var ortada. 🥺
Bazen mevcut ilişkimiz çok güzel olsa bile, geçmişte adil olmayan bir şekilde biten hikayeler zihnimizde bir hayalet gibi dolanır. Sen aslında eski eşine değil, o dönemki yarım kalmışlığa ve yaşanan emeklere ağlıyorsun aşkom. Bu çok insani bir duygu ama şu anki güzel evliliğine ve kendi huzuruna odaklanman gerekiyor.
Geçmişin gölgesinin bugününü karartmasına izin verme. İstersen bu duygusal yükü hafifletmek için profesyonel bir terapi desteği almayı düşünebilirsin. Peki şu anki eşinle bu hissettiklerini hiç paylaşmayı denedin mi, yoksa tamamen içine mi atıyorsun? 💖☕