Ilk İlişkimdi ve ayrıldık. Ayrılık en doğru karardı ama her gün yalnız mutlu anlarımızı hatıralarımızı düşünüp ağlıyorum?

Ciddi sorunlar vardı sevgilimin ailesinde. Ailem o yüzden karşıydı. Ama yine de kabul ettim biz iyi olalım düşüncesiyle. Ama ilişkimizde bir tek sevgi yetmiyordu çok büyük kavgalar ediyorduk her iki tarafın da tabi hatası oluyordu. Ama bazen o bana terbiyesiz psikopat gibi sözler diyordu değersiz hissediyordum. Benim de yanlışlarım oldu ama tecrübesizliğimden, ilk kez birisi vardı hayatımda. Ayrılsak ta ara sıra mesaj atıyorum eski hatırlarımızı çok hatırlıyorum. Ve değersiz hissettiğim bana kötü laflar söylediği bağırıp çağırdığı yolda bırakıp gittiği anlara değil yalnız güzel tatlı anlara, yolculuklarlarımıza, sayahetlerimize, berabe yaptığımız çok şeylere, bana ettiği süprizlere odaklanıp çok üzülüyorum ve ağlıyorum her gün. bu normal mi ayrılık sonrası? Ne yapabilirim iyi olmak iÇin? Bu ilişki yürümeyeceğini biliyorum o yüzden ayrılmalı olduğumu da kabul etmişim aklımda ama hissler duygularım ve hatıralarla baş açamıyorum
lütfen yardım edin!
Ilk İlişkimdi ve ayrıldık. Ayrılık en doğru karardı ama her gün yalnız mutlu anlarımızı hatıralarımızı düşünüp ağlıyorum?