Ciddi sorunlar vardı sevgilimin ailesinde. Ailem o yüzden karşıydı. Ama yine de kabul ettim biz iyi olalım düşüncesiyle. Ama ilişkimizde bir tek sevgi yetmiyordu çok büyük kavgalar ediyorduk her iki tarafın da tabi hatası oluyordu. Ama bazen o bana terbiyesiz psikopat gibi sözler diyordu değersiz hissediyordum. Benim de yanlışlarım oldu ama tecrübesizliğimden, ilk kez birisi vardı hayatımda. Ayrılsak ta ara sıra mesaj atıyorum eski hatırlarımızı çok hatırlıyorum. Ve değersiz hissettiğim bana kötü laflar söylediği bağırıp çağırdığı yolda bırakıp gittiği anlara değil yalnız güzel tatlı anlara, yolculuklarlarımıza, sayahetlerimize, berabe yaptığımız çok şeylere, bana ettiği süprizlere odaklanıp çok üzülüyorum ve ağlıyorum her gün. bu normal mi ayrılık sonrası? Ne yapabilirim iyi olmak iÇin? Bu ilişki yürümeyeceğini biliyorum o yüzden ayrılmalı olduğumu da kabul etmişim aklımda ama hissler duygularım ve hatıralarla baş açamıyorum
lütfen yardım edin!
lütfen yardım edin!
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kimse unutmak icin sevmez ama biraz zamana ihtiyacin var. Benimde sana benziyen biri gecti basimdan iyi kalpli hassas ruhlu biriydi ama ablasi ve ailesi ‘bana agir hakaretler’ etti. Zuppe yakistirmasi yaptilar olmadi yurumedi.
Tesekkur ederim yorum icin. Her yerde onu goruyorum. Gucly olacagim diyorum sonra yine de kendimi gozyaslari icinde biliyorum. Gectigimiz sokaklar, oturdugumuz kafeler, yurudugumuz yollar. Her sey beni Cok uzuyor Ama geri donemem Cunku Cok ciddi sorunlar var hem bizim iliski hem de onun ailesinde, ve onun ailesindeki durumlar benim psikolojimi bile Cok etkiliyordu belki kendi aramizdaki sorunlar da onun ailesindeki sorunlardan kaynakliydi. Seviyorum diye devam ettim her sey belki duzelir diye Ama hep bir telas hep bir endise icindeydim. Ama simdi de yalniz onun yaptigi guzel seylere gecirdiyimiz guzel zamanlara odaklaniyorum asiri uzuluyorum delilircesine nefesim kesiliircesine. Uzerine ailemden akrabalarimdan Cok uzakta Baska bir ulkede oturuyorum ve Cok yalniz hiss ediuorum kendimi. Sence Iyi olacak miyim. Keske ilk kez sevdiyim insanla boyle sorunlu olmasaydi
Rica ederim, bak boş ver diyemem kolay seyler degildir guzel veya kotu gunleri unutmak. Yalniz hissetmene gerek yok. Inan bu dunyada iyi insanlarda var ve bir taneside sensin. Belli bir psikolojiye kendini hapis edip modunu dusurme.
Bu durum bedensel sagligini etkiler psikolojik sagliginida. Bence artik kendini toparlama surecine sokmalisin dun gece biraz alkol aldim bende evde yalniz basima Baris Manco sarkilari eslik etti 😄 o yuzden gec yaziyorum… Gecmis gecmiste kaldi, bugunun sana verilmis en degerli hazinedir zaman.. Lutfen toparlan.
Merhaba MST, kusuruma bakma ben de yalnız şimdi bakabiliyorum buraya. Ve yorumunu görünce çok mutlu oldum. Teşekküre derim. Çok zor geliyor İnan. Nasıl baş açayım bilmiyorum. İlişkide mutlu değildim çok belirsizlikler vardı ayrıca ailesi çok karmakaraşıktı o da ayrı nir sorundu. Mytlu değildim ilişkide ve kendimi psikolojik iyi hissetmiyordum çok üzülüyordum. Ağlıyordum falan. Kendimi çok sık sık yorgun ve güçsüz hissediyordum. Bugün bana iyi gelir diye arkadaşlarımla bir yolculuğa çıktık ve tam bir anda çok kötü hissettim çok özledim onu ve hala da ağlıyorum. Bilmiyorum ne yapsam nasıl baş açsam bununla. Umarım sen de iyisindir
Ne kusuru, bildirim dusmedigi icin anlik goremiyorum. Sorun degil inan kendini degersiz ve cirkin bulma. En kotu ask platonik yanip tutustugun duygularindir. Bir seyler yasamis ve zaman gecirmis olabilirsin hayatinda onemli gordugun kisilerle ama duygularinla hareket etmemelisin guzelim. Kendini mesgul et, bol bol story filan at, guvendigin arkadaslarinla vakit gecir. Tabi kide yeri geldiginde aglayacaksin, yeri geldiginde de guleceksin ama bunu haketmeyen insanlar icin yapma. Hayata bir kere geliyoruz. 😉
Geçmiş olsun... yenisine başlamak için mükemmel bir za. an
Yenisini yara bandı olarak kullanmak istemiyorum ama
Konusalim mi
Bazı şeyleri kabullenmek gerek
Peki nasıl daha iyi hissede ya da en azından her gün ağlamaya bilirim
Bunların kat be kat fazlasını yaşadım ben
Ve emin ol sabır isteyen bir sey
Her yerde onu goruyorum. Gucly olacagim diyorum sonra yine de kendimi gozyaslari icinde biliyorum. Gectigimiz sokaklar, oturdugumuz kafeler, yurudugumuz yollar. Her sey beni Cok uzuyor Ama geri donemem Cunku Cok ciddi sorunlar var hem bizim iliski hem de onun ailesinde, ve onun ailesindeki durumlar benim psikolojimi bile Cok etkiliyordu belki kendi aramizdaki sorunlar da onun ailesindeki sorunlardan kaynakliydi. Seviyorum diye devam ettim her sey belki duzelir diye Ama hep bir telas hep bir endise icindeydim. Ama simdi de yalniz onun yaptigi guzel seylere gecirdiyimiz guzel zamanlara odaklaniyorum asiri uzuluyorum delilircesine nefesim kesiliircesine. Uzerine ailemden akrabalarimdan Cok uzakta Baska bir ulkede oturuyorum ve Cok yalniz hiss ediuorum kendimi. Sence Iyi olacak miyim
Umarım olursun askerde aynısı ben yaşadım orada hapis gibiydim ayrıca. Suna inandım ki zaman her şeyin ilacı evet çok çok zor ama elden bir şey gelmiyo. sadece diyeceğim şey zaman ve sabir
Olur boş ver
Nasıl boş vereyim sence nasıl iyi olabilirim
Gecmise takilip bugunu yarini harcama. Olmamis buna yapacak bisey yok. Daha iyisini bulursun
Tesekkur ederim yorum icin. Her yerde onu goruyorum. Gucly olacagim diyorum sonra yine de kendimi gozyaslari icinde biliyorum. Gectigimiz sokaklar, oturdugumuz kafeler, yurudugumuz yollar. Her sey beni Cok uzuyor Ama geri donemem Cunku Cok ciddi sorunlar var hem bizim iliski hem de onun ailesinde, ve onun ailesindeki durumlar benim psikolojimi bile Cok etkiliyordu belki kendi aramizdaki sorunlar da onun ailesindeki sorunlardan kaynakliydi. Seviyorum diye devam ettim her sey belki duzelir diye Ama hep bir telas hep bir endise icindeydim. Ama simdi de yalniz onun yaptigi guzel seylere gecirdiyimiz guzel zamanlara odaklaniyorum asiri uzuluyorum delilircesine nefesim kesiliircesine. Uzerine ailemden akrabalarimdan Cok uzakta Baska bir ulkede oturuyorum ve Cok yalniz hiss ediuorum kendimi. Sence Iyi olacak miyim. Keske ilk kez sevdiyim insanla boyle sorunlu olmasaydi
Hayatindaki tek kisi o oldugu icin. Soyle dusun bir tane araban olsaydi ve satsaydin uzulurdun. Ama yenisini alinca gecer. Bunlar yalnizliktan olusan ihtiyactan
Merhaba, Teşekküre derim yorum iÇin. Çok zor geliyor İnan. Nasıl baş açayım bilmiyorum. İlişkide mutlu değildim çok belirsizlikler vardı ayrıca ailesi çok karmakaraşıktı o da ayrı nir sorundu. Mytlu değildim ilişkide ve kendimi psikolojik iyi hissetmiyordum çok üzülüyordum. Ağlıyordum falan. Kendimi çok sık sık yorgun ve güçsüz hissediyordum. Bugün bana iyi gelir diye arkadaşlarımla bir yolculuğa çıktık ve tam bir anda çok kötü hissettim çok özledim onu ve hala da ağlıyorum. Bilmiyorum ne yapsam nasıl baş açsam bununla.
Henuz atlatamadin hepsi bu aslinda. Yasin kac ti seni
28 Ama ilk sevgilimdi o
Ilkler oyle olur. Mesajdan yaz istersen