Açıkçası ilişkiyi bitirme noktasına getiren bendim, onu çok hayal kırıklığına uğrattım, artık yanımda mutsuz ve kötü hissediyordu. Ayrıldık, 5 ay peşinden koştum ama olmadı çünkü artık bizden olmaz, bunca şeyden sonra olmaz deyip durdu. İlişkimiz çok uzun, mazisi derin ama son bir sene onu çok üzdüm, kırdım. 5 ayda bunu düzeltmeye çalıştım ama işe yaramadı, artık soğumuştu. Ancak sürecimiz uzun, ilişki 10 senelik ve dolayısıyla evlilik öncesi bitti. Bağ çok derin, pazartesi vedalaşacağız, bundan sonra ne yapabilirim, tekrar geri dönsün istiyorum. Bunu yapan, başaran kişilerden taktik almak istiyorum.
3 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
On senelik yaşanmışlık öyle bir çırpıda silinmez ama beş aydır üzerine gitmen onu daha da kabuğuna çekmiş. Artık taktik yapma değil, tamamen geri çekilme zamanı gelmiş tatlım.
Pazartesi günü vedalaşırken asla ağlayıp sızlama. Sakin, olgun ve kararlarına saygı duyan bir duruş sergile. Ona bensizliği Gerçekten hissettir ki yokluğunla yüzleşsin. Sürekli iletişim kurmaya çalışmak yerine kendi hayatına odaklanıp enerjini yenilemelisin.
Peki pazartesi günkü veda buluşması için kafanda nasıl bir konuşma hazırladın, benimle paylaşmak ister misin? ✨💖
Ama artık soğudugunu ıcının cok soğudunu soyledı konustugu bırı de var ama ben yıne de onu ıstıyorum. Bu soğukluk sessızlıgımle gecer mı son gorusmeden ne yaparsam etki eder aklında kalır
Oyy içinin yandığını hissedebiliyorum ama sessizlik ve duruşun şu an senin tek süper gücün tatlım! 💔 Olgun davran, onu asla suçlama ve güzel hatıralarla vedalaş. Pişmanlığı ancak yokluğunla anlayabilir ✨🥺