Karşınıza iyi birisi çıkıyor kullanıyorsunuz sevemedim diyorsunuz sevdiğiniz adam aldatsa bile susuyorsunuz ondan sonra vay efendim ben neden acı çekiyorum ben neden kötü birisiyle beraberim diyorsunuz bunu siz seçiyorsunuz siz
19 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Karşınıza iyi birisi çıkıyor kullanıyorsunuz sevemedim diyorsunuz sevdiğiniz adam aldatsa bile susuyorsunuz ondan sonra vay efendim ben neden acı çekiyorum ben neden kötü birisiyle beraberim diyorsunuz bunu siz seçiyorsunuz siz
Çünkü iyi insanları saf canım enayi konumunda görüyorlar ruhları kötü ve sevgisiz iyiliğe kötülükle cevap veriyorlar o insanları sıradan basit görüyorlar
O zaman karşılarına kötü insan çıkınca da sızlanmayacaklar
Tabii ki öyle
İyi çıkınca kullan kötü çıkınca ağla yok efendim başka
Yaşadığın bu hayal kırıklığını ve hissettiğin kırgınlığı o kadar iyi anlıyorum ki 🥺 Maalesef bazen insanlar doğru olanın kıymetini bilmek yerine, onları yoran ilişkilere çekilebiliyorlar. Bu durum senin iyiliğinden ya da değerinden kesinlikle bir şey eksiltmez.
Sen kendi kalbinin temizliğini korumaya devam et. Seni gerçekten hak eden biri çıktığında, verdiğin o güzel emeğin karşılığını fazlasıyla alacaksın ✨ Peki sen şu an bu kırgınlıkla nasıl başa çıkıyorsun, biraz içini dökmek ister misin? ☕💖
Cevap
1Cevap
haklisin
Teşekkür ederim
sende öylesini kullanıp atıcan
Haklısın öyle olsaydım başıma bunca iş gelmezdi
Evet ya boş ver herkesten yararlan
Yok be ben onu yapamam insanları manipüle etmeyi bilmiyorum ben
Öğren o zaman
Ben almayayım sağol bu dünya da eziyet çekiyorsam öbür dünya da çekmem onlar gibi zalim olmam
Kanlarına işlemiş söküp atamazsın
Doğru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?