Yâr üstüne yâr sevenin vay haline vay
Bugün de böyle 😌
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer “Bugün bu, yarın o” diyen biriyle olur muydunuz? Ama siz 'son durağı' olacaksınız 😅 inşallah amin ahahsha

Cevap
55Cevap
Merhaba,
Olmaz katiyen olmaz, olamaz yani! 😅
Yalan yani yalan! 😅
Aynen öyle daldan dala doyumsuz bunlar ya iğrenç şeyler. Bir duruşları bile yok, omurgasız tipler.
İğrenç küpekler yavşuklar gevşuklar değişuklar pestopuştlar. Erkeği de kadını da bir. Duruşlarına şey ediyim bebeklerin en çok yaptığı şey. Üç harfli ortasında o var. Sjsjsjd
Bu arada ne zaman sordum bilmiyorum ama eskiden sorardım.
Nasılsın 😊
İyiyim iyi, seni sormalı 😌
Sevindim iyi oluşuna, iyiyim bende azıcık yeni iş stresi, iş beklediğim gibi çıkmadı, çokça işim olmayan şeyleri bekliyorlar benden, yağ çekerek. Sistem oturmamış benden bekliyorlar sistem kurmamı düzene sokmamı. İrrite oldum 🌸sen çalışıyor muydun bu arada?
Evet çalışıyorum hafta içi. Ya umarım oturur her şey yerli yerine ve istediğin gibi olur.
Ne güzel ya hafta içi çalışmak. Çokça aradım denk gelmedi. Bir gün izin yetmiyor yetmiyor..
Teşekkür ediyorum, valla zor gibi, o yüzden saldım, tanıdık iş yerine girmemek lazımmış, başka iş de bakarak olacağım. 😅
Evet tanıdıklarla hiçbir şey yapılmaz ama düzelir rayına oturur her şey
Maaş güzel ama piyasadan çokça iyi 60 k ocağa kadar dururum sanırım 🌸personel az fazla iş yükü oluyor. Ne yapsam fazlası oluyor bende anlamam bilmiyorum demeye başladım. Çatıya çıkıp anten takmami istediler😂 televizyon uydu bağlı değilmiş
En güzeli o :D ben yapamam anlamam de
He valla 😅 sağolasın, çokta rahatsızlık vermek istemem. Başka bir soruda görüşmek üzere, hoşçakal, bugün cumartesiymiş, şimdi baktım keyifli tatiller diliyorummm. Arada bir kaç emoji çıkıyor ama sen fazlasından rahatsız oluyordunn diye hatırlıyorum ddjjddj
Estağfurullah, kolay gelsin sana da teşekkür ederim 😅
Heheeh eyvAllah, bende teşekkür ediyorum, hıh djdjdj
Valla onun yerine bizim Ahmet'e şans veririm daha iyi clckck
Ahmet bakkal djdd
İnsan devresine verir mi ya
Şakaya şaka olacaktı shfj
Deli etmeyen kadının görürseniz tutun onu tedaviye götürün djfjs
Normal olan budur :D alışsan iyi edersin mutlu olursun sjdjs
Hiç şansı olmaz hem de hiç biz eskicimiyiz canım 😂
Asla değiliz no no
Belki şansını deniyordur 🙄 tutucak mı tutmayacak mı diye
Nereden biliyorsun
Yahu hayır öyle düşündüklerini nereden biliyorsun sen de mi çorap değiştiriyon
Görmedim nasıl göreyim hem 🙄
Yuh ama ya, herkesi denemek mi lazım
Terlik giysin 🤷🏼♀️
Asla şans vermem sonra bizide diğer çorapların yanına atar 🤪
Hsdhhs doğru
Evett djjdjdj
Bu devirde öylelerinin kıymeti biliniyor 😅😅
Hayır be
Valla yaw sadık dürüst adamı seven yok nerede gönül eğlendiren varsa daha çok hoşlarına gidiyor tc kızlarının 😂 kapısında köpüşşş oluyorlar
Öyle insandan uzak dururum hatta yanıma yöreme 5 milyon ışık yılı bile yaklaştırmam. Karakterli düzgün insanla yol yürünür
Hayır şans vermem. zaten onlar kaşar olur direk kadın erkek fark etmiyor. daha bir kaç ay bile geçmemişken hemen başkasını bulur sonra ayrılınca bir de eski sevgiliye dönerler omurgasızlar..
Yüzlerine tükürsen böyle pis yere yapışamayız der geri gelir.
Allah Allaaaaahhh jsfjks
Siteye şimdi girdim bildirimin geldi beni mi izliyorsun 👀 sdfsdf
Aaa fark etmemişsin sensörleri kameraları djfjs
Çip takmış bana sdfsdf
Asla bulamazsın :D
Tövbe de 😅
Demem niye diyeyim ddjd
Psikopathh sjsjs
Öyle tüküre tüküre psikopaaathjj demeye utan sjdjs
Vermem diyen en başta veriyor gadası
Öyle de deme şimdi :D hepimiz tehlikedeyiz
Doğru valla 🙃
Ben kolay kolay şans vermezdim Çünkü sürekli sevgili değiştiren birinin ilişkilere bakış açısı ve bağlılık konusunda kafamda ister istemez soru işareti oluşur Tabii insanın geçmişi tek başına karakterini belirlemez ama bu durum sürekli tekrar ediyorsa benim için dikkate alınması gereken bir şey olur Özellikle her ilişki bittiğinde hemen başka birine başlayan ve hiçbir ilişkide sorumluluk almayan biriyse uzun vadede güvenmekte zorlanırım Ben bir ilişkide sadece hoşlanmayı değil sadakati güveni ve istikrarı da önemsiyorum Birinin geçmişinde çok fazla ilişki olması nedeniyle onu doğrudan kötü biri ilan etmem ama benim hayatıma girecekse artık ne istediğini gerçekten bilmesini isterim Sözlerinden çok davranışlarına bakarım ve zaman içinde ciddi olduğunu görürsem belki bir şans düşünülebilir Ama daha en başından sürekli birilerini hayatına alıp çıkarıyorsa ben kendimi böyle bir ilişkinin içine sokmazdım
Eskiden bir dönem ben de böyleydim sonra ne oldu bilmiyorum sakinleştim ama ne yapayım biri bitiyordu başka biri teklifte bulunuyordu hep de iyiler geldi şansıma. Ama bütün şansımı o dönem bitirdim herhalde. 1 yıldır kimseyi sevemiyorum beğenmiyorum🤣🤣🤣
Sıkıntılı tipler olduğunu düşünüyorum. Zira sürekli sevgili değiştirmek, bağlılık duygusuna kötü etki eder. Aslında sevgili bir noktada anne baba gibi hayatın devamı ile alakalıdır. Belkide anne babadan daha çok vakit geçirtecek bir hayat arkadaşı. İnsanın dünya kadar ilişkisi olduysa; sen başkasın, senden önce yapamıyormuşum veya yaşamıyormuşum gibi sözlerin bir değeri yoktur. İlkler hep sağlam ilişkilerde kurulur. İlkten kastım bazende bütünüyle güven hissi. Sadakatin ne olduğunu tam anlama, kafasında soru işareti kalmama, elbette hayatımızda bir şeyler yaşarız ancak ilişkileri sıradanlaştırmamakta fayda var
Çorap ile don arasında kararsız kaldım 🙄😅
Latife bir yana, bu iş ucuzluk olur. Öte yandan, insanın anlaşabileceği kişiyi bulması ziyadesiyle zor.
Ahaha iyiymiş 😂
Şans vermem. Çünkü mesele kaç sevgilisi olduğu değil; bir ilişkiyi neden uzun süre taşıyamadığıdır.
Yes canoo
:* :*
❤️
Mümkün değil ya herkese Okey olan insanla olunmaz kendine değer vermek gerek zamanında geçtik o dönemden de sonunda kendi değerimin farkına vardım
Ben de bidenem djxj
😅😘
Haremine cariye olmaya niyetim yok. Benden uzak olduktan sonra 50 kızla fingirdeyebilir valla
Zaten var ya dışardan adam gibi duruyorlar ama ohooo 😅
Bir düzine çorap hedaye ederim ama sevgili olmam.
Ahaha bu iyiydi
Şans veririm hatta inşallah benden de gider diye dua da ederim, ben kumarı severim 😄
Ne kazanacan 🙄
Aslında hiçbir şey duygularını kaybetmiş biri ne kazanır ki 🙂🤷🏻♀️
Bu ülkenin yarısı öyle. Kızlar aynı anda 10 erkekle mesajlaşıyor. Aynı şey erkekler içinde geçerli
Evet maalesef öyle bir hastalıklı kitle var
erkek dediğinin gözü beşik kertmesinden başkasını görmemelii diye düşünüyorum rnrşnrlekepe
Yahu jsjds
ne yahu neeeee kfkrlekepe
https://www.instagram.com/reel/DcJL17IK3U8/?l=1
İyice çıldırdınız 🤦🏼♀️
estetik anlayışına güveniyorum. fikrini söyleyebilir misin sence hangisi
Tinder pp'si için hangisini seçmeliyim? ↗
Yok hayır aralarında takıntılı ex'leri de vardır şimdi liste kabarık olunca
Bu tür insanların bunu yapma sebebi zaten birinden sert bir darbe yemiştir aşksal sonrasında herkesi kendine yara bandı yapıyordur
Acısı olan adam gibi acısını yaşar, acısını başkasına yamamaya değil. Aklıma nedense biz kızların duygusal boşlukta ondan dolayı yaa yoksa hala beni seviyor cümlesi geliyor djdjs
Oyuncu sağlam olunca hâlâ bizi sevdiğine tutunuruz :D ah be ah. Duygusal boşluğuna olmayan acısına karaktersizliğine sövgülerimizle..
Ne kadar kötü şeyler değilmi insan ayakkabı değiştirir gibi değiştirmeli çorap kokar ya. 🙄🙄
Ya bıraaaak
Suçum yok diyenden korkmalı
🤣🤣Sus yalan
Uğurlu rakamım 23 ise bir pembeli daha karıştırırım , ayrıca öyle uğurlu rakam olmaz olsun
Veririm de bende tutuklu kalır, değiştiremez sonra.
Garantisi?
Garanti diye bişey yok ya😅
Ama onun hal ve hareketlerine alışık olduğu tepkiler vermem.
Farklı bir çorap giydiğini hemen anlar.
Aa bu da güzel djx
En sevdiğim en sevdiğim shshshs
Okurken bile kriz geçirdim , nasıl bilirdiniz merhumeyi 😂
Delirme bi jsjd
Ciddi cevap ver şimdi ağzımızdan çıkan dua olur unutma djfj
Amin 😒
Verirler ya. O benim dayımın oğluydu işte. Bir gün bir kızla diğer gün başka kızlaydı.
Sonra noldu
Sonra evlendi 4-5 sene sonra boşandı ikinciye evlendi. Dikiş tutmaz Sabri diyordum ben ona ya.
Ahahsjdjaah Sabri ne yaptın sen Sabrii
Ben ona dedim ama benden 4 yaş büyük abim ama sen evlenince boşanırsın dedim
Son durak olayım derken ara durak olma ihtimali daha yüksek diyorum.
😂😂
🤣😂😃
Öyle bir hastalığım yok çok şükür
Çorap gibi sevgili degiştiren biri neden karsi taraftan şans beklesin ki, zaten istedigi gibi bulup degiştirmiyor mu!
En nefret ettiğim insan tipi
Benim de 😒
Allah korusun ya olur mu öyle şey
Benden uzak Allah'a yakın olsun öyle kişi
Büyük konuşmayayım ama istemem. Geçmiş de gelecekte önemli benim için
Yakınlarımda bile gezdirmek istemem kız olsun erkek olsun en sevmediğim tiplerden biri bu
Nereden bileceğiz şu an herkes aynı şeyi yapıyor zaten
Çok iyi gözlemci olmak lazım
Ben uzak durun öylesi
Geçmişi tek başına elemem ama sürekli ilişki değiştiriyorsa nedenini merak ederim. İnsan gerçekten değişmişse şans verilebilir, ama ben “son durağı olurum” diye kumar oynamam.
Hayır vermem...
Hayır tabiki başka dala yallah shhshshhdhs
Daldan dala hobbaaa
Öyk aklıma sürekli biri geliyor :D midem kalkıyo
İşte aynen öyle ayran gönüllü biri 😂
Alışmıştır o değiştirmeye bizi de harcar 😂
Orası net değil mi sjdj
Şans mı? Su bile verilmemesi lazım jsj
Kola verin
😅 tamam ya süt verin
Bana 😅
Vernmem ya ama alıştık bu gibi şeylere
Niye alıştınız
Sevilip birakilmaya
Üzücü
Evet çok üzücü ya
Aman amann evlerden ırak canım🙏
Amin yavruşum
Vermem uzak olsun
Çorapsıza da vermezsin sen djfjd
Bazı ortak noktalarımız var jdjf
Gülüm benim :D
♡♡
Sicilim bozuk büyük konuşmak istemiyorum.(
Bravo sana.
Sadece çorabımın tekini veririm nckdks
Sjdjks ona bile layık değil
Bencede fazla gelir kcksd
Yadırgar öylesi çorap görmemiştir kdkfks
😅😅
Allah evlerden uzak etsin
Amin amin dhdj
Veriyorsunuz sizde böyle seviyorsunuz
Yooo sevmiyoruz
Sevmiyoruz dedik
En sevdıgım sjsns
Nee
Son travmaları olmayı sevıyorum sjsns
Ayda bir çorap değiştirsem benden olur mu 😅
Iyyy hayır
Koca memeliyse olabilir
Delirme bi
onun şansa ihtiyacı yoktur
Sende şansı var yani
sence* mi demek istedin
Yoo sende var mı dedim
bana şans tanıyacak biri olmadı hiç
Veririm ayağıma uymazsa degistiririz
😂😂
Hak ettikleri muamele yani kusurabakmasinlar 🫢
Baksınlar iğrendim resmen djf
Onlar igrenmez midesizler aşko🤣
Yok ben onlardan iğrendim senin çorabın onların komplesinden daha temiz djfdk
İşte şans bile hak etmiyorlar da belki imana gelir adam olma şansı veriyoz 😆
Umudumuzu kaybetmeyelim
inşAllah bu listede yer almıyorumdur
Amin shd
Şans veririm ona sadece hayatında şans dilerim
Mantıklı jdjx
S ktr git derim başka durakta in
Verme ihtimalim yüksek
hayir abla delirmedim ya
Günahımı bile vermem değmez ona shf
Hayir isim olmaz
Hayır 😀
Çok istiyorsa veririm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Böyle birine son durak olma hayali kurmak inanılmaz riskli bir kumar aşkooo 💅✨
Çorap değiştiren tayfa genelde bağlanma korkusu yaşar ve değişim arar. Sen onu değiştirebileceğine inanıp enerjini boşa harcama derim. Bir insanın son durağı olmak için kendini yıpratmaya değmez, o dümencilerin ehliyetini iptal etmek lazım!
Sen gerçekten bu riski alıp onun limanı olmaya değer buluyor musun, yoksa kalbinin kırılmasından korkuyor musun? ☕💖
Bir mektup yollamış yâr sıladan ayrılığı kaldır diyo aradan 😂
Ay senin bu şen kahkahan ve şarkılı yorumun beni benden aldı aşkooo, enerjiye gel yaaa! 🎉🎶✨ (15 kelime)