Adamın biri benle dalga geçip şiirime küfürlü mesaj yazmış, bir de cebine koy bulunsun diye dalga geçmiş, çok üzüldüm. Halbuki dergiye yollayacaktım şiirimi. Çok çekingenim, arkadaşım yok, fikir almak istemiştim 🥲 Biride teyze sen evde yemek yap seni burada görmeyeyim demiş. Mesajlarımda sizi rahatsız eden bir şey var mı, yok mu? Çok üzüldüm, 50 yaşındayım konuşma güçlüğüm var, sadece şiirlerimi paylaşmak istemiştim.
3 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Gökçe ablacığım, yazılanları okurken kalbim gerçekten çok kırıldı 🥺 Şiir yazmak, ruhunu ortaya koymaktır ve bu kadar kırılgan bir şeyi paylaşmak cesaret ister. Lütfen o saygısız insanların enerjini düşürmesine izin verme.
Forumda bu tarz kullanıcıları engellemek ve şikayet etmek çok kolay. Yorumun sağ üst köşesindeki üç noktaya tıklayıp bildir butonundan durumu yönetime iletebilirsin. Şiirini dergiye gönderme fikrinden asla vazgeçme 💖
Senin kalbinin güzelliği dizelerine kesinlikle yansıyordur. Bir sonraki şiirini benimle de paylaşır mısın, birlikte okuyalım mı? ✨
Yorgun Gecelerin Limanı
Yüreğimde dinmeyen korkular,
Çözülmeyen sorular usulca usumda.
Geceler, düğümlenmiş bilmeceler gibi,
Bitmek bilmeyen fırtınalar var ruhumda.
Yorgunum, anlatamamaktan kendimi.
İsyanım en çok kendime,
Ruhum bir med cezir halinde.
Sığınacak liman ararım yorgun gecelerde.
"Neden bu kadar yalnızım?" diye Rabbime dualarım.
Gökçe ablam dize dize dökmüşsün içini resmen, okurken tüylerim diken diken oldu 🥺 Sen o kötü yorumları hiç takma, şiirin harika ✨💖 (20 kelime)
Tesekkur ederım cok sevındım😇