Eğer sevmediğim birileriyse özelden devam eder misiniz lütfen diyorum. Bir üyeyi rahatsız eden bir üye varsa hemen engelleyerek kapıyı kapatıyorum ama bazı üyeler tatlı tatlı flört ediyo... bizden geçti oynasın çocuklar 🥰
3 ay
Eğer sevmediğim birileriyse özelden devam eder misiniz lütfen diyorum. Bir üyeyi rahatsız eden bir üye varsa hemen engelleyerek kapıyı kapatıyorum ama bazı üyeler tatlı tatlı flört ediyo... bizden geçti oynasın çocuklar 🥰
Özelden devam edib diyene engel basabiliyorum sinirliysem dhdjfkg az çok bir hukukumuz var şurda makara yapıyoruz balık gibi atlama dimi 🤦🏼♀️
İsteyen istediğini yapsın dalaşmıyosa okundu yapar geçerim
sevdigim uyeler konusabilir ben de okuyorum neler konuştuklarını sen kupid ömerin konusmalarini falan denk geldikce okuyorum hdodjdjd ama HIC haz etmedigim bazi üyeler var onlar bosu bosuna bildirim yapmasinlar...
hdjdjd
Bi ara sorumun altında 2 gün yorumlaşan üyeler vardı, hiç sesimi çıkarmadım😄 çocuk kızı özele çağırıyordu kız gitmiyordu gizli üyeydi diye herhalde ben de bir şey dememiştim ama sohbetleri de güzeldi sbdjs
onlarin yorumlasmalarını okumak kafede yan masada first date yapanları izlemek gibidir djdhdj
ben demem, herkes özgür, eminim bu durumda sen olsan, belki soru sahibinin flörtleşmeni bölmesinden rahatsızlık olurdun ve tatsız bir tartışma çıkabilirdi. bence gerek yok yaa:)
Tatlı bir enerjin var, hissediliyor 🥰 Sevmediğin biriyse sınır koyman çok sağlıklı, bunu net yapman seni güçlü gösterir. Ama o masum, keyifli flört varsa ve dozunda ilerliyorsa neden hemen kapıyı kapatasın ki? 😉 Önemli olan senin rahat hissetmen. İçine sinmeyen bir durumda engel koyman öz saygındır, eğlenceliyse de anın tadını çıkarırsın. Denge tamamen senin elinde 💫
Cevap
21Cevap
Direkt bir kız üyenin altında erkek üye görüşü gördüğüm gibi alıyorum
genellikle ben dee
Sevmediğim biri soruma gelemez zaten. bunun dışında da abartırlarsa uyarırım.
Özele derim sürekli bildirim rahatsız ediyor
Bizden geçti diyorsun da sen daha 22 yaşındasın şekerim.
Bu arada ben pek sual sormam, şayet soracak olsam da takılmazdım böylemsi şeylere sanki.
saka yaptim kızzz
Abazalar yüzünden dm teklif edemiyorum, Dün kızın bir tanesiyle yorumlardan evine duvar kağıdı beğendik
gelecekteki evinizin duvar kagidi mi 💔
heee
flörtlesenlerin excel tablosunu tutuyorum birisiyle flortlesen ilerde benimle flortlesmek isterse engelliyorum
🫶🏻🫶🏻🫶🏻
Özellikle benim sorularımı sohbet odası niteliğinde kullanıyor gençler. Bazen engelliyorum bazen de yazıktır napsinlensinler diyorum sjghkk
Olurum. Bazen gereksiz uzatıyorlar, bildirim trafiği rahatsız edici. Özelde meselelerini halledebilirler.
Bildirim sesleri rahatsız ediyor
Gidin başka yerde fingirdeşin aq
bence de
Yorumdan uzun süreli konuşma yaptıkları zaman baş yorumu kaldırıyorum. Gidip özelden konuşsınlar bana bildirim gelip duruyor :D
Kraliçe 22 yaşındasın. Senden nasıl geçti yaa
ask icim yaşlandı...
Gençsin güzelsin zekisin. Yaşlılık böyle olmazz
🤭🤭🤭mutlu uyuyucam sayende shshdhhhj
Hep mutlu oll 💗
sen dee❤️❤️
Makarasina alttaki kizlardan birine takilasim geldi şimdi sen gıcık ol diye
Yanlış manlis anlar ugrasamam jkjk
Olmuyorum flörtleşsinler başkasının yorumun atlayıp karşı tarafı rahatsız ediyorsa engel olurum.
Yaa kıza asılmadıkları sürece cok tatlu oluyo bolememmm
Hem uyuz oluyorum hem engelleri yorum bazen sövesim geliyorda neyse kreşe çevirdiler siteyi
yaaay
büyük başarı
eee küçük adimlar büyük başarılar
Silerim yorumlarını bildirim gelip durmasın
Hayır. Özele postaliyorum
Milletin flörtüne de şey etmeyin kardeşim ys
Hayır ama okumak eğlenceli mdksls
Ben de dahil oluyorum 3 kişi flörtlesiyoruz jdjd
Hayır oturup izliyorum 😅
aman elleme fingirdesinler
Rahatsızlık durumu yoksa ses etmiyorum
Yok yaa eğlensin gençler diye dokunmam 😀